Divan.hr

Infopult

koncert

Besplatne radionice pjevanja i sviranja

Tijekom zimskih praznika Rock Akademija organizira besplatne radionice sviranja i pjevanja za sve uzraste!

U tijeku su prijave na besplatne glazbene radionice koje organizira Rock akademija pod nazivom Zimski Rockland. Tijekom zimskih praznika, od 8. do 11. siječnja na adresi Ribnjak 1 održat će se jednokratne besplatne radionice za sve zainteresirane neovisno o dobi i predznanju.
U ponudi su radionice bubnjeva, gitare, pjevanja, klavijatura, trube, saksofona, trombona i skladanja. Sve radionice podijeljene su prema težini i vrsti programa na početne i napredne, a broj mjesta na pojedinoj radionici je ograničen. Prijave za sve radionice su u tijeku i traju do 4. siječnja. Voditelji radionica iskusni su glazbenici i nastavnici Rock akademije.

Više informacija o radionicama i prijavama pročitajte ovdje.
Osim besplatnih predavanja, zainteresirani kandidati mogu upisati i kratak uvodni tečaj u trajanju od 3 ili 5 sati pojedinačne nastave. Više informacija i cijene potražite ovdje.

Rock akademija djeluje već 25 godina i provodi programe osnovne i srednje glazbene škole za popularnu i jazz glazbu te organizira tečajeve pjevanja i sviranja za sve uzraste. Rock akademiju su završili mnogi poznati mladi glazbenici, kao npr. Sara Renar, dobitnica Porina ili Kim Verson, pobjednica showa Hrvatska traži zvijezdu.

Oznake: