Divan.hr

Kupujmo hrvatsko

Hrvatska gospodarska komora  poziva Vas da sudjelovanjem na akciji „Kupujmo hrvatsko“ u Zagrebu uveličate svečanu proslavu 20. rođendana akcije „Kupujmo hrvatsko“.  Projekt „Kupujmo hrvatsko“ započeo je još  1997. godine kao ideja da se prepoznaju, označe i izdvoje kvalitetni hrvatski proizvodi, te im se od tada dodjeljuju znakovi „Hrvatska kvaliteta“ i „Izvorno hrvatsko“,  a do danas je ovaj projekt dobio razmjere sveobuhvatne nacionalne akcije s velikim gospodarskim i društvenim značenjem.  Hrvatska gospodarska komora 20 godina nastoji kontinuirano promovirati  sve one tvrtke, obrte, zadruge, udruge, OPG-ove te pojedince koji svojim radom, znanjem i kreativnošću doprinose razvoju različitosti gospodarstva, čime želimo dati na važnosti odabranim izlagačima, poput Vas, čiji se proizvodi i usluge na domaćem tržištu odlikuju vrhunskom kvalitetom kao rezultatom hrvatske tradicije, razvojno-istraživačkog rada, inovacije i invencije.

Ovogodišnja akcija u Zagrebu trajat će dva dana, čime želimo dati na važnosti odabranim izlagačima, čiji se proizvodi i usluge na domaćem tržištu odlikuju vrhunskom kvalitetom kao rezultatom hrvatske tradicije, razvojno-istraživačkog rada, inovacije i invencije. Akciji će se pridružiti i ključni predstavnici iz područja djelatnosti trgovine kao potencijalni distribucijski kanali te tvrtke iz financijskog sektora i drugi ključni dionici. Cilj  je educirati i osvijestiti širu javnost o važnosti kupovanja hrvatskih proizvoda kao pokretača otvaranja novih radnih mjesta, očuvanja postojećih uz povećanje konkurentnosti hrvatskog gospodarstva.

U Zagrebu će 21. i 22. rujna  2017. godine hrvatske tvrtke na Trgu bana Josipa Jelačića i Europskom trgu imati priliku izlagati svoje proizvode u vremenu od 9.00 do 19.00 sati.

Kako bismo zajedno osnažili domaće gospodarstvo, pozivamo vas da se pridružite na Trgu bana Josipa Jelačića te svojim sudjelovanjem pomognete u ostvarenju zajedničkog cilja – promociji i razvoju hrvatskog gospodarstva. Proslavimo 20. rođendan zajedno!

Oznake: