Divan.hr

Metallica tribute by Inciter

Krenula je nova koncertna sezona i Metallica by Inciter nam opet dolazi u Hard Place. Očekujte zagarantirano dobar provod uz široki opus hitova od Kill ’em All pa sve do najnovijeg izdanja Hardwired… to Self Destruct. Svakako dođite i zarašpajte glasnice zajedno uz Metallicu!!

Ponovo se u Hard Place vraćaju zagrebački metalci Inciter koji sviraju svoj omiljeni band Metallicu! Kada su “razvalili” prošle godine i publika, ali i band, su bili uvjereni kako im je to ponajbolji koncert karijere, pa je red da ponovimo ovu žestoku zabavu. Izabrali smo i prikladan datum PETAKTRINAJSTI, pa ‘ko se ne boji neka nam se pridruži u Najvećem Malom Rock Klubu u gradu. Inciter ima uspješnu karijeru u Hrvatskoj, ali i u inozemstvu, no svako toliko se vrate svojoj ljubavi iz mladih dana i zasviraju Metallicine hitove.

Inciter sjajno sviraju i sigurni smo da će svim ljubiteljima žestokog zvuka ovo biti večer koju ne smiju propustiti. Hard Place Vas časti dvostrukim happy hourom od 20 do 22 sata kada su sve pive 2 kune jeftinije i Pelin partyjem cijelu noć, a za ulaz ćete morati izdvojiti 20 kuna. Očekuje Vas večer puna metala od “Harvester of sorrow”, preko “One” do “St.Anger”, a ako Vam nešto usfali pronađite kasnije na jukeboxu.

UPAD 20 KN.

Oznake: , , ,