Divan.hr

Infopult

fsoz-visual-1

Future sound of Zagreb: 3 dana, 5 klubova, 6 bina, 40 artista!

FUTURE SOUND OF ZAGREB uživa status najvećeg, najpoznatijeg i najprestižnijeg zagrebačkog klupskog festivala elektronske glazbe koji jedanput godišnje okuplja najbolje zagrebačke Dje i producente elektronske glazbe.

Prvi, danas već legendarni FSOZ festival održan je 1999. godine u povodu emitiranja jubilarne 200. emisije hrvatske televizije TOP DJ MAG. U narednim godinama FSOZ je izgradio i održao status najprestižnijeg hrvatskog klupskog festivala na kojem su nastupali brojni poznati domaći i strani DJi. Osnovni koncept ovog festivala je jednom godišnje na jednom mjestu okupiti najbolje zagrebačke DJe, prezentirati različite aktualne glazbene stilove i promovirati domaću underground elektronsku glazbu i scenu u najširem značenju te riječi.

Ovaj festival već punih 17 godina predstavlja nezaobilazan glazbeni i kulturološki događaj koji ima veliki značaj za popularizaciju i razvoj hrvatske urbane, klupske DJ scene i kulture gdje je na jednom mjestu predstavljen raznovrstan spektar najnovije i najkvalitetnije domaće i strane recentne elektronske glazbe svih žanrova; techno, tech, deep, house, psy, bass…

FUTURE SOUND OF ZAGREB 2016, najpoznatiji, najveći i najglasniji domaći klupski festival koji još od 1999. jedanput godišnje okuplja, ujedinjuje i promovira domaću elektronsku underground scenu i predstavlja najbolje izvođače DJ-e i producente raznih glazbenih stilova. Ove godine slavimo 17-u FSOZ godišnjicu i očekuje vas u 3 dana od 14.-16.10.2016. 3 eventa u 5 poznatih klubova na kojima će nastupiti čak 40 izvođača.

fsoz

Prvi dan festivala, petak 14.10.2016. rezerviran je već tradicionalno za FSOZ “New Talents” u DEPO klubu kada će se predstaviti po prvi puta 5 DJ-a nove generacije koje je odabrao naš  FSOZ žiri.

Drugi, glavni dan, u subotu 15.10.2016. očekuje vas dosad najveći i najjači FSOZ line up na jednoj lokaciji u 4 kluba sa 35 TOP izvođača. Plešemo od 22-07 na čak 6 tematskih floorova (FSOZ Legends,Techno, House, Bass, Psy/Trance i Fusion B2B) raspoređenih u 4 poznata kluba koji se svi nalaze u dvorištu tvornice Katran /Radnička cesta 27/, a udaljeni su jedan od drugog na samo 30-ak metara /Depo, Shock Show Industry, Museum, Super Super/.

FSOZ festival svake godine predstavlja najbolje od najboljih tako da će i ovaj put nastupiti poznati domaći izvođači elektronske glazbe raznih glazbenih stilova uključujući i 5 “newcomera”.

Ovogodišnji “FSOZ Official Afterparty” održat će se u nedjelju 16.10.2016. u BOOGALOO klubu od 07h – 12h

Pretprodaja ulaznica

75 kn u pretprodaji – Vrijedi za oba dana OGRANIČENE KOLIČINE!

U subotu 15.10.2016 (na blagajni Katrana) od 22h: 90 kn do ponoći/100 kn nakon ponoći

ULAZNICA UKLJUČUJE FESTIVALSKU NARUKVICU KOJA U SUBOTU 15.10.2016 OMOGUĆUJE ULAZ U SVE KLUBOVE i NA SVE FLOOROVE U DEPO / KATRAN -SSI / MUSEUM /SUPER SUPER

Oznake: , , , , ,