Divan.hr

Infopult

interpol

INmusic festival 2018: stižu indie rockeri

Predvodnici njujorškog post-punk zvuka i jedan od najcjenjenijih indie rockera 21. stoljeća pridružuju se glazbenom programu INmusic festivala #13!

Interpol su već s prvim koracima na njujorškoj sceni početkom novog milenija suvereno zauzeli poziciju predvodnika indie revolucije koja će promijeniti globalnu glazbenu scenu za generacije koje su uslijedile. Uz The Strokes, Yeah Yeah Yeahs i cijeli spektar rock sastava iz drugih krajeva SAD-a, Interpol je i petnaestak godina nakon proboja na međunarodnu scenu ostao jedan od najcjenjenijih i najaktivnijih sastava post-punk i indie rock revivala na prijelazu tisućljeća. Interpol su 1997. godine u New Yorku osnovali Paul Banks, Daniel Kessler, Carlos Dengler i Greg Drudy, kojega je već 2000. na mjestu bubnjara zamijenio Sam Fogarino.

Uz tek dva potvrđena nastupa u Velikoj Britaniji, premijerni nastup Interpola u Hrvatskoj na INmusic festivalu #13 jedan je od rijetkih nastupa ovih indie miljenika najavljenih za 2018. godinu.

Interpol se na INmusic festivalu #13 pridružuju velikim Queens Of The Stone Age, Nick Cave & The Bad Seeds, Alice in Chains, David Byrneu, St. Vincent, Portugal. The Man, The Kills, Frank Carter & The Rattlesnakes, i mnogim drugima.

INmusic festival #13 održat će se na već dobro poznatoj lokaciji zagrebačkih jarunskih otoka od 25. do 27. lipnja 2018. uz podršku OTP banke Hrvatska koja i u 2018. godini omogućuje beskontaktno plaćanje na festivalu.Fizičke ulaznice za INmusic festival #13 po cijeni od 399 kuna moguće je uplatiti u preko stotinu
poslovnica OTP bankediljem Hrvatske i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb). Trodnevne ulaznice za INmusic festival #13 dostupne su i putemslužbenog festivalskog webshopapo cijeni od 399 kuna (+troškovi transakcije), kao i sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 250 kuna (+troškovi transakcije).

Oznake: