Divan.hr

Infopult

aplikacija2

Lansirali smo mobilnu aplikaciju!

aplikacija1Nevjerojatno, ali istinito – danas smo u javnost pustili aplikaciju koja omogućava jednostavan pregled gradskih događanja, kupovanje ulaznica, ali i uključivanje na lice mjesta putem – gradskih kamera

Čujete li još uvijek upite poput onog da se “nema kamo izaći”?

Zagrebačkoj kulturnoj sceni – kako noćnoj, tako i dnevnoj već se nekoliko godina ne može prigovoriti da joj manjka sadržaja. Potvrđuje to i niz novootvorenih klubova te barova, ali i sustavno proširivanje programskog sadržaja već postojećih lokacija za ‘zabavu’.

No, kako sva događanja držati na jednom mjestu, a istovremeno eliminirati one dosadnjikave?

Nakon šest mjeseci testiranja, Divanovci su konačno u javnost pustili istoimenu aplikaciju za mobitele koja se besplatno može skinuti za mobilne operativne sustave iOS te Android. Osim što kroz devet kategorija vodi kroz cjelokupnu ponudu grada Zagreba – kazališnu te likovnu, ali i glazbenu odnosno filmsku scenu, aplikacija nudi nešto više.

U izborniku je moguće odabrati i nekoliko lokacija iz kategorije Uživo iz grada, gdje se prijenosom uživo mogu pratiti događanja na Trgu bana Josipa Jelačića, Cvjetnom trgu ili ostalim prometnim zagrebačkim lokacijama. Dakako, osim zabavnih primjena, omogućene su i nešto praktičnije poput četverodnevne vremenske prognoze, lociranja i uputa kako doći do željenog mjesta i popisa važnih kontakt brojeva poput hitne pomoći ili vatrogasne službe (ako se izlazak pretjerano zahukta). Nadalje, putem aplikacije se (baš kao i na webu) mogu kupiti ulaznice za raznorazna događanja koja vam upadnu u oko. Na koncu, uvijek sve što vam se učini zanimljivo, ali je još “potrebno promisliti”, s lakoćom možete pozicionirati u Favoritese.

Naposljetku, ovom aplikacijom svi mogu postati “reporteri s terena” te putem mobitela poslati dojave o zanimljivim događanjima direktno na redakcijski e-mail. Uskoro slijede ostale interaktivne aktivnosti pa na vrijeme pronađite vlastito mjesto na divanu!

Budite slobodni iskoristiti sve njezine mogućnosti, jednom se živi!

Oznake: