Divan.hr

Infopult

sax-klub-2

Otvorenje sezone u Saxu!

OTVORENJE NOVE SEZONE U KULTNOM ZAGREBAČKOM KLUBu!

Zovu ga najkultniji vrući podrum u gradu, a u proteklih osamnaest sezona neprekinutog i uspješnog djelovanja ugostio je mnoga poznata imena hrvatske glazbene scene. Klub Sax! svoja vrata otvara u ovaj petak, 15. rujna te započinje XIX. sezonu.

I u novoj sezoni klub će nastaviti kontinuiranu prezentaciju hrvatskog glazbenog stvaralaštva kroz tematske programe koji se odvijaju tijekom tjedna, pa će tako i ove godine ljubitelji jazza moći pratiti stalni glazbeni ciklus ”Novi hrvatski jazz” koji ulazi u svoju 19. sezonu, a čiji je pokrovitelj Grad Zagreb. Uz podršku HDS ZAMP-a i HUZIP-a nastavlja se i ciklus ”Kreativni glazbeni kolektiv” koji omogućava mnogim autorskim bendovima tehničku i medijsku podršku u njihovoj promociji.

Program #cooganje nastavlja tradiciju jednog od najpopularnijih događanja petkom u gradu, a subote su rezervirane za rock večeri i renomirane izvođače iz Hrvatske i regije. Jednom mjesečno u klubu će se održavati i program Skeptici u pubu, neformalno druženje znanstvenika, skeptika, humanista, sekularista te svih drugih ljudi koji vole znanost i cijene kritičko razmišljanje.

sax-klub

Početak jesenskih druženja i novu sezonu upotpunit će i dva nova programa. Ponedjeljkom Sax! postaje domaćin urnebesnim stand-up predstavama u izvedbi neobične četvorke koja se skriva iza naziva Lajnap i koja je poharala hrvatsku stand-up scenu. U novoj sezoni Sax! postaje domaćin i petoj sezoni programa Ženske priče. Program vodi stand-up komičarka i spisateljica Marijana Perinić koja ugošćuje poznata ženska lica i u razgovoru predstavlja njihove inspirativne priče.

Na velikom tulumu otvorenja u petak, 15. rujna Sax! će otvoriti svoja vrata uz nastup jednog od najtraženijih hrvatskih cover bendova Retrodukcija. Bend koji je mnogobrojnim svirkama izgradio vlastiti stil i prepoznatljivost na klupskoj sceni, zagrebačkoj će se publici predstaviti u svom najboljem izdanju na jednom od najpopularnijih urbanih tuluma u gradu #cooganje.

cooganje-81

Subota 16. rujna rezervirana je za pop, rock, disco, funk & soul tulum uz Cry Babies, Disident i Solarov te popularne cijene pića.

Detaljnije informacije o programima u klubu potražite na službenom Facebook profilu i službenoj stranici kluba, a ovaj vikend rezervirajte za veliko otvorenje nove sezone u klubu Sax!

Oznake: ,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *