Divan.hr

Infopult

restoran

Počinje najukusniji “tjedan” u godini!

Ima li ljepšeg načina da proslavimo dolazak jeseni od uživanja u fantastičnim jelima uz ugodno društvo?

Kada to možemo svaki dan i to po cijeni od samo 100 kuna, život odmah postaje ljepši! Najposjećenija gastro manifestacija Tjedan restorana održat će se u periodu od 13. do 22. listopada 2017. godine, a sudjelovat će restorani s područja cijele Hrvatske. 80 restorana provjerene kvalitete potruditi će se da punih 10 dana uživamo, slavimo, veselimo se i biramo. A izabrati nam neće biti tako lako jer birati ćemo između 720 predjela, glavnih jela i deserta, uz uključenu čašu vina ili aperitiv. Jelovnici svih restorana sudionika manifestacije objavljeni su na web stranici Tjedna restorana

Tjedan restorana – tjedan druženja, smijeha i visoke gastronomije

Manifestacija Tjedan restorana već je sedmu godinu za redom omiljen kod onih koji vole uživati u pravoj gastronomiji. Doživljava je se ne samo kao priliku da se posjete oni restorani koje tijekom godine niste u mogućnosti posjetiti, već je postala simbol za razdoblje kada svi organiziraju ugodna druženja s obitelji ili s prijateljima uz izvrsnu hranu. Svake je godine sve popularnija, a restorani su popunjeni do posljednjeg mjesta.

Na Koktel u Hotel“

Hoteli visoke kategorije uključuju se u akciju Tjedan restorana sa svojim hotelskim barovima. Pod sloganom   Na Koktel u Hotel”, za vrijeme trajanja Tjedna restorana Hrvatska, hotelski će barovi svakog dana 100 minuta, od 18.00 do 19.40 sati, nuditi koktele po promotivnim cijenama od 20 – 25 kn. Trend ispijanja koktela prije večere tako približavamo hrvatskoj publici, a ovog puta u akciji sudjeluju: Hotel Westin Zagreb (Diana Bar), Antunović Hotel (Vertigo Bar), Hotel Park Split (Imperial Bar), Arcotel Allegra Hotel Zagreb (Joe’s Bar), Hotel Osijek (Lobby Bar).

Dobar tek i živjeli!

butler-2550327_1280 cooking-2539862_1280

Oznake: