Divan.hr

Infopult

u-pol-9-kod-sabe

U POL’ 9 KOD SABE POBJEDNICI DRUGE FINALNE VEČERI KARLOVAČKO ROCKOFFA!

Zagrebački queer pop cabaret U pol’ 9 kod Sabe pobjednici su druge finalne večeri Karlovačko RockOff festivala održane sinoć u prepunom zagrebačkom klubu Katran. Svojim nastupom i energijom na bini, cure i dečko „kod Sabe“ su pobrali simpatije stručnog žirija koji je imao nezavidnu zadaću odlučiti se za najboljeg među ostalim finalistima koji su nastupili sinoć: Lika Kolorado, Roppongi Red, Široke ulice i Auguste.

Od prvog do zadnjeg benda, večer je još jednom pokazala raskoš i raznolikost domaće scene koja polako izlazi na svjetlo mainstream javnosti. Stručni žiri u sastavu Mirela Priselac Remi (Elemental), Damir Martinović Mrle (Let 3), Aljoša Šerić (Pavel) i producent Mark Mrakovčić, pod vodstvom umjetničkog direktora festivala Hrvoja Horvata, na kraju su se odlučili za U pol’ 9 kod Sabe koji će se pridružiti S3ngsima i pobjedniku sljedeće finalne večeri na velikom superfinalu Karlovačko RockOffa, 4. studenog, i borbi za vrijedne nagrade.

Treća i posljednja finalna večer uoči superfinala na rasporedu je u četvrtak, 20. listopada, kada će se predstaviti Nezahvalnici, Rezerve, Bobo, Surka BeatBox i Mangroove. Vidimo se u Katranu!

Više aktualnosti i informacija saznajte na službenim web i Facebook stranicama Karlovačko RockOffa.

Oznake: , ,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *