Divan.hr

Infopult

halloween

Top mjesta za najstrašniju noć u godini!

Bliži se dan vještica, vampira, zombija, neživih te onih koju su željni neuobičajnog izlaska! Klubovi i klupski programi potrudili su se obogatiti svoju ponudu za ponedjeljak kako biste mogli uživati u novom ili starom neobičnom ruhu. Za ovu priliku ekipa s Divana istražila je koja mjesta su se svojim programom istaknula u moru raznolikih Halloween partyja!

1. Game of Thrones svakom svojom sezonom prikuplja sve više fanova i Peper to zna! Zato je tema ovogodišnje noći vještica u najsimpatičnijem klubu u centru prilagođena mističnoj i hladnoj atmosferi serije koju pamtimo po gotovo svakom liku što nam daje dovoljno inspiracije i mašte da postanemo ratoborna Arya, nježna Khaleesi ili si natočite čašu vina i budite kao Tyrion! Zaplešite u Peperu na funky pjesme vatre i leda!

2. Swanky Mint za noć vještica postaje dvorac Tima Burtona i to cijeli vikend! Dakle, možete svaki dan postati jedan lik iz gotičke tvornice osebujnih likova! Bubimir, Lidija, Edward ili Alisa, izbor je na vama, a Swanky se pobrinuo za dobar disco groove kao i svaki put!

3. Jubilarni, peti Halloween u kolijevci elektronske scene, Tunel Grič, zatrest će se u ritmu EDM-a, housea i progressive house glazbe, a maske su obavezne! Kakve? Snađite se, bakin ormar sigurno ima nešto što možete nositi u modernoj kul varijanti s puno šarenila ako želite “razbiti” crnilo vještičje noći!

4. Omnia kolektiv predstavlja nikada bogatiji program u Aquarius klubu: 2 floora, konfete, tortu, CO2 bazooku, UV svjetlosni show i pregršt sitnica koje će vam olakšati i “začiniti” Halloween! Veliki floor kluba predstavljat će strašnu kuću punu paučine, mraka, lišća po podu, krvavih zidova i krvavog pića dok kraj vas gmižu paukovi, kosturi i strašne bundeve

5. Horror, kosti, jeza i trepet u Vintage Industrial baru predstavlja Mikrofonija! Mikrofoniju čine članovi bendova Deafness by Noise, The Rite of Retaliation, Antenat, Mašinko i Stepping Stone. Mislite da koncert ne može izazvati strah u vašim kostima? Provjerite!

Oznake: , , , ,