Divan.hr

Infopult

brkovi-01-photo-roberto-pavic

Uoči tuluma: Brkovi imaju novi spot, Hladno pivo na mini turneji

U subotu 15. listopada Mala dvorana Doma sportova ugostit će Hladno pivo, Brkove i Šank na Tulumu, prvom značajnom dvoranskom koncertu ove jeseni u Zagrebu. Uoči svirke Brkovi su objavili novi spot, a Hladno pivo se zaputilo na mini tour u Irsku.

Novi spot Brkova “Meti ispred svojih vrata” realiziran je isključivo entuzijazmom prijatelja Viktora Nenadića i Kristijana Tomerlina koji su snimali njihov nastup na prošlogodišnjoj brucošijadi FER-a. U pitanju je treći video s albuma “Torzo Dade Topića” nakon “Sex & droga” i “Ovce”. Iako je od izlaska albuma prošlo pola godine bend ima već spremno nekoliko novih pjesama te planira njemačku turneju početkom veljače sljedeće godine. Do tada ih se, osim na Tulumu, može vidjeti i čuti u Puli, Ravnoj Gori, Roču, Zaboku, Mariboru i čak dva dana u novosadskom Quarteru. Niti Irska neće ostati bez Brkova – u dublinskom Fibber Mageesu će se ukazati 29. listopada

“Vrlo smo veseli i razdragani što ćemo nastupati po prvi put u Irskoj. Očekujemo odličnu pivu i još bolju publiku. Nikad nismo bili niti u Dublinu niti u Corku, ali znam da ćemo sresti mnogo poznatih lica. To trebamo prvenstveno zahvaliti svim našim vladama koje su se pobrinule zaposliti naše mlade – u inozemstvu. Ponijet ćemo i majice i cedeje i par hrvatskih specijaliteta koje ćemo prodavati po nenormalnim cijenama našim Ircima i onim pravim” – poručilo je Hladno pivo koje će zagrijavanje za Tulum odraditi u Corku i Dublinu. U utorak 11. listopada bend će nastupiti u Crane Lane klubu u Corku, a sljedeći dan otputovat će 260 km sjeverno do dublinskog Academyja. U Dom sportova bend stiže direktno iz Kragujevca gdje svira večer prije.

Vrata Male dvorane Doma sportova otvorit će se u subotu u 20:00

Satnica:

Šank u 20:30

Brkovi u 21:20

Hladno pivo u 22:45

 

Oznake: , , , ,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *