Odosmo i mi u bijeli svijet ali samo virtualno :-)
Potražite nas na novoj međunarodnoj adresi: www.divan.fyi
Sve što tražite od sada je brže, bolje i preglednije!
Pronađite svoje mjesto! Na DiVanu ima mjesta za sve ;-)

Divan.hr

Infopult

antivalentinovo 2019

Antivalentinovo dovodi nove izvođače u dvije države

Četvrto po redu Antivalentinovo od iduće godine svojim će (ne)ljubavnim kracima obuhvatiti i regiju! Antivalentinovska fešta po prvi će put dobiti svoje slovensko izdanje, a osim što kreće u osvajanje regije,ovo će jedinstveno slavlje ljubavi trajati dva dana pa tako najbolja rokerska fešta prerasta u pravi festival! Kroz dva dana na pozornici će se izmijeniti osam velikih domaćih i regionalnih glazbenih imena i tu nije kraj novostima! Odlični stand up performeri, Studio smijeha, svojim će ubojitim humorom Antivalentinovu dati jednu potpuno novu dimenziju.

Za novo izdaje Antivalentinova su u ponudi i limitirane ulaznice za četvero! Cijena za dva dana je 300 kuna što je samo 37,50 kuna po osobi po danu! Kako do istih doznat ćete putem Dallasove službene Facebook stranice kao i putem etera i virtualnog prostora naših medijskih partnera Radija 101 imuzika.hr portala pa budnim okom (i uhom) pratite što se događa!

Zagreb će slaviti mjesec zaljubljenih u petak i subotu8. i 9. veljače u Boćarskom domu, a Ljubljana će prepoloviti radni tjedan te 6. i 7. veljače u Gospodarskom raztavišču po prvi puta imati svoje antivalentinovsko iskustvo!

Zagrebačko će Antivalentinovo, uz idejne začetnike Let 3, upotpuniti jedinstveni i neponovljivi Rambo Amadeus, a stižu nam i riječki Turisti. Tko će još nastupiti na prvom festivalskom izdanju Antivalentinova otkrivamo uskoro.

četvrtak 22. studenog počinje prodaja ulaznica po early bird cijenama i dostupne su u sljedećim varijantama:

jedna osoba – jedan dan – 60 kuna | jedna osoba – festivalska – 100 kuna

dvije osobe – jedan dan – 100 kuna | dvije osobe – festivalska – 180 kuna

Službena prodajna mjesta:

Dallas Records, Paromlinska 49/1, Zagreb

Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb

Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb

Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2A

entrio.hr 

Oznake: