Odosmo i mi u bijeli svijet ali samo virtualno :-)
Potražite nas na novoj međunarodnoj adresi: www.divan.fyi
Sve što tražite od sada je brže, bolje i preglednije!
Pronađite svoje mjesto! Na DiVanu ima mjesta za sve ;-)

Divan.hr

Amélie

Dopusti da ti ispričamo svoju priču. To je priča o radosti življenja i trenucima koji se dijele nad tanjurićima slatkog zadovoljstva.
Marljivo je ispisujemo isključivo najboljim, posve autentičnim sastojcima: pravim maslacem, izvornom belgijskom čokoladom, pistacijima koji redovito putuju iz Beča i bademovim brašnom za macaronse koje uvozimo iz Francuske.
Kava s prijateljicom uz zamagljene prozore ili nedjeljno poslijepodne s obitelji, dok dječji prstići vade maline iz kreme – u svakoj situaciji privilegija je biti dijelom vaših slatkih rendez-vousa.

Već viđeno nas ne inspirira, zato Žakline sama smišlja slastice i zajedno sa svojim predanim timom puni šarene vitrine triju poslovnica u gradu.
U proizvodnji smo pametni perfekcionisti. Znamo da su kreme od naranče i limuna nekad kiselije, nekad slađe, ali u njih cijedimo svježe citruse, a oni su jednostavno nekad slađi, a nekad kiseliji.
Borovnice, jagode ili šljive ponekad su sitnije, a ponekad krupnije.
To što su neki od sastojaka nepredvidivi za nas je dokaz prirodnosti i zato uživamo u tim sitnim razlikama i nesavršenostima. Nikada nismo težili uniformiranim kolačima i sretni smo što prepoznajete kvalitetu i razliku.

Program

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.