Odosmo i mi u bijeli svijet ali samo virtualno :-)
Potražite nas na novoj međunarodnoj adresi: www.divan.fyi
Sve što tražite od sada je brže, bolje i preglednije!
Pronađite svoje mjesto! Na DiVanu ima mjesta za sve ;-)

Divan.hr

DEPO klub

Bivše skladište u Katranu postaje novo mjesto vrhunske zabave u Zagrebu!

Tim entuzijasta i profesionalaca prenamjenio je skladišni prostor tvornice u novi zagrebački klub kapaciteta 500 ljudi. Svu svoju strast prema glazbi, plesu i zabavi usmjerili su na jedno mjesto, u mix ubacili znanje i dugogodišnju prisutnost na klupskoj i alternativnoj sceni Zagreba – sinergijom svega toga nastao je DEPO.

Želja im je stvoriti klub koji će objediniti sve glazbene pravce koji ih pokreću – od punka, rocka i metala preko swinga, funka, disca i hip hopa pa sve do elektronske glazbe raznih žanrova. Budite spremni headbangat’ i mrdat’ bokovima, jer DEPO donosi sve to!

Za početak, klub će raditi petkom i subotom te vrlo brzo proširiti ponudu sa vikenda na srijedu i četvrtak. Svaki dan u tjednu donosi i svoj specijalizirani zvuk & groove.

Petkom i Subotom budite spremni za ELECTRON – možda najmanja elementarna čestica, ali uskoro najhot večer elektronske glazbe u gradu! Dođite i provjerite kako negativni naboj elektrona kroz vrhunski sound i sjajne setove prelazi u pozitivan naboj zabave!

Program

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.