Odosmo i mi u bijeli svijet ali samo virtualno :-)
Potražite nas na novoj međunarodnoj adresi: www.divan.fyi
Sve što tražite od sada je brže, bolje i preglednije!
Pronađite svoje mjesto! Na DiVanu ima mjesta za sve ;-)

Divan.hr

Koykan World Food

Zagreb je dobio novo mjesto koje spaja okuse različitih kultura.

Uživajte u pravim homemade Burgerima, talijanskim piadinama, japanskoj teriyaki piletini, orijentalnim wrapovima te jedinstvenom Bubble tea-u koji nam stiže čak iz Tajvana 🙂

Mi u Koykanu obožavamo otkrivati nove okuse i delicije iz raznih dijelova svijeta.

Svaka kultura ima svoja jela, začine i specifičan način pripremanja hrane koji su unikatni za to podneblje i njihovu kulinarsku tradiciju. Naša vizija je ostati vjeran autentičnim receptima i tradicionalnim načinima pripreme jela i ponuditi vam široki izbor okusa iz različitih kultura. Iz iskrene strasti i ljubavi prema različitim kulinarskim blagodatima, nastala je ideja o Koykanu kao mjestu na kojem možete uživati u najfinijim svjetskim delicijama i uvijek iznova otkrivati nove okuse.

U trećem mjesecu 2012. otvorili smo naš prvi lokal u Gajevoj i započeli kulinarska otkrića s piadinama, bubble tea-om i terryaki štapićima. Nakom iznimno velikog interesa Zagrepčana za novim globalnim okusima, proširili smo naš asortiman na gyros, burrito, quesadillu, quiche, variva… Što god ste vi predložili i zatražili, mi smo za vas iščarobirali! Naši kuhari svakodnevno isprobavaju nove okuse svjetskih kuhinja i traže jela koja mogu podijeliti s vama.

Svako jelo priprema se neposredno nakon vaše narudžbe, s uvijek svježim i kvalitetnim namirnicama. Osobno biramo svaki sastojak i kreiramo recepte koji se drže tradicionalnih načina pripreme.
U Koykanu, uz bogat izbor okusa i svjetskih aroma, možete biti sigurni i u to da su sva naša jela uvijek svježa i kreirana od najkvalitetnijih sastojaka.
Svaki dan nudimo svježe pečene ciabatte, somune i peciva za burgere, po vlastitoj recepturi i bez ikakvih aditiva ili konzervansa.

http://www.koykan.com

Program

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.