Odosmo i mi u bijeli svijet ali samo virtualno :-)
Potražite nas na novoj međunarodnoj adresi: www.divan.fyi
Sve što tražite od sada je brže, bolje i preglednije!
Pronađite svoje mjesto! Na DiVanu ima mjesta za sve ;-)

Divan.hr

Taboo

TABOO CLUB – DIJAMANT CLUBBING SCENE U SAMOM CENTRU GRADA

U najužem centru ‘the Grada’, u jednom od najljepših dijelova gradske jezgre, unutar Lenucijeve potkove i ispred čuvenog Esplanade hotela, svoje mjesto pronašao je klub čiji beat odzvanja daleko van granica Lijepe Naše – TABOO CLUB!

Ovo impresivno mega zdanje na 3 kata, utvrda dobrog zvuka uređena i opremljena po najnovijim svjetskim standardima, strahovitom se brzinom upisala na sami vrh zagrebačke i regionalne clubbing scene.

U vrlo kratkom roku TABOO je bez kompromisa okupio samo vrhunska imena regionalne elektronske scene, a sve to začinio i impresivnim gostovanjima internacionalnih DJ bogova i nezaustavljivo rastao iz mjeseca u mjesec. Sve to prepoznali su oni čije je mišljenje, kako priliči hramu glazbe, jedino bitno – gosti, koji su to nagradili mnogobrojnim pohvalama i dolaskom, svaki vikend u sve većem broju.

TABOO je postao jedan od najposjećenijih klubova u Zagrebu, a dance floor ovog mega zdanja postaje premalen jer broj ljubitelja kvalitetnog muzičkog programa neprestano raste.

NOVOGODIŠNJI SPEKTAKL UZ AFTER PARTY U TABOO CLUB-U DO 16H SATI

Meka vrhuske muzike, utvrda dobrog zvuka, i crkva onih žednih za nezaboravnim clubbingom i to sve u samom centru grada, već nadaleko poznati – TABOO CLUB, ponosno najavljuje novogodišnji spektakl potpisan heš-tegom najpoznatijeg brenda aftera #NECUKUCI, ovog puta u novogodišnjem ruhu i okačenom etiketom OFFICIAL AFTER PARTYA Zagreb 360° NYE by Croatia Music Week-a !

Program

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.