Odosmo i mi u bijeli svijet ali samo virtualno :-)
Potražite nas na novoj međunarodnoj adresi: www.divan.fyi
Sve što tražite od sada je brže, bolje i preglednije!
Pronađite svoje mjesto! Na DiVanu ima mjesta za sve ;-)

Divan.hr

Tvornica Pljeskavica Kosta

Mala kućica na livadi u kojoj jela s roštilja, po recepturi starih leskovačkih majstora, priprema Kosta Kostadin Stefanović s ekipom.

Proputovavši dobar dio Europe i Balkana, svoje mjesto našao je u Zagrebu. “Kućica na livadi” skromnog izgleda, mjesto je gdje se skrasio Chef Kosta Kostadin Stefanović. Sala restorana sa svega 7 stolova mjesto je gdje vam se pored ugodne, skoro pa kućne atmosfere služi leskovački roštilj visoke kvalitete.

Iako nazvana tvornica, naš mali lokal je mjesto gdje vam se hrana sprema onog trena kada je gost naruči i gotovo sve se radi ručno. Specijalitet kuće je poznati “Leskovački voz” koji vam nudi guštanje u različitim okusima i vrstama jela koja po cijeni i količini čine jednu porciju. Voz se služi u gangovima tako da svaki gang s roštilja direktno stiže na vaš tanjur. Ćevapi su prvi gang i oni su neutralni, pravi su pokazatelj što jedete jer su napravljeni od čiste junetine koja je zasoljena i premljevena. Svaki sljedeći gang je nešto začinjeniji od prethodnog pa je tako sljedeće jelo mala pljeskavica sa sirom, koju prati punjena vješalica te na kraju leskovački uštipci. Nezaobilazni dio je i leskovačka mućkalica, a tu je i “gravče na tavče”, kao i niz salata poput šopske, seoske, miješane i druge.

Malo, ali pravo mjesto za sve ljubitelje roštilja.

http://tvornica-pljeskavica-kosta.hr/

Program

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.