Odosmo i mi u bijeli svijet ali samo virtualno :-)
Potražite nas na novoj međunarodnoj adresi: www.divan.fyi
Sve što tražite od sada je brže, bolje i preglednije!
Pronađite svoje mjesto! Na DiVanu ima mjesta za sve ;-)

Divan.hr

Infopult

dixon_ame2

Dixon i Âme rasplesali Novinarski dom

Ljubitelji dobrog elektronskog zvuka, ovu nedjelju, 16. listopada, mogli su uživati u pravoj elektronskoj poslastici. Riječ je o dugo iščekivanom back2back DJ nastupu, Dixona i Âme koji su pripremili nešto potpuno drugačije od njihovih uobičajenih DJ setova. Event za koji se uvijek traži karta više, predstavio je back2back DJ nastup po kojem su Dixon i Âme postali poznati neovisno od svojih zasebnih projekata, što je među ostalim rezultiralo i suradnjom s čuvenom britanskom radijskom postajom BBC Radio 1. U prepunoj dvorani Novinarskog doma, uz svu raskoš i ljepotu atrija koji je inače rezerviran za drugačiji tip događanja, održao se još jedan Stereotip, i to po drugi put. Kao uvertira ovom dvojcu, svojim set je sve prisutne oduševio i Felver, koji je odlično zagrijao publiku za nastup Dixona i Âme.

img_1952

Publika je s ovacijama dočekala nastup ovog dvojca, čija sinergija je osjetila tijekom čitavog seta. Bogatom line-upu pridružio se i Ian Pooley koji je zagrijavao posjetitelje na samom ulazu u Novinarski dom, čime se posjetiteljima pružilo jedno novo iskustvo. Novinarski dom nudi prostorno različite tematske cjeline, što se opet pokazalo kao pun pogodak. Tako ste mogli birati na kojem flooru ćete plesati, ili možda popiti piće s društvom na šanku. Kao i uvijek, Stereotip nudi za svakog po nešto. Zamišljen kao program koji se odmiče od uobičajene vikend i party rutine, Stereotip iz sezone u sezonu podiže svoju ljestvicu.

 

Dixon i Âme svojim eklektičnim setom, koji uvijek obiluje njihovim karakterističnim house zvukom oduševili su sve prisutne, a svjetlosni efekti su također bili na zavidnoj razini. Nakon deset sati plesa, svi koji su došli na event, nisu krili svoje oduševljenje što su i oni dio publike koja je imala tu čast da na eksluzivnoj lokaciji doživi back2back format, kao i publika u Milanu, Londonu i Parizu. Novinarski dom tako se našao na popisu europskih neklupskih prostora u kojima su Dixon i Âme napunili plesne podij, među kojima su i milanski Fabrique i londonski Trixy. Nakon ovako dobrog eventa, jedva čekamo novo izdanje Stereotipa.

Oznake: , , , ,