Odosmo i mi u bijeli svijet ali samo virtualno :-)
Potražite nas na novoj međunarodnoj adresi: www.divan.fyi
Sve što tražite od sada je brže, bolje i preglednije!
Pronađite svoje mjesto! Na DiVanu ima mjesta za sve ;-)

Divan.hr

Infopult

ekstrakt

Ekstrakt z bregov ponovno dovodi partijanere na Medvednicu

Ekipa iz Ekstrakta i ove će godine pilanu Bliznec učiniti čarobnim mjestom, a sve uz pomoć vilenjaka s domaće scene na čiju će se glazbu satima uvijati plesni podij

Ljeto je stiglo, a mnogi od vas već žude za osvježenjem na višim nadmorskim visinama uz plesnjak do izlaska sunca. Već deveti put Ekstraktovci osvajaju Pilanu Bliznec na zagrebačkom Sljemenu kako bi vas sve dobro pripremili za festivalsku sezonu i ljetno haranje plesnih podija.

Ekstrakt z Bregov je tradicionalni open air party koji se od 2010. godine održava u Parku prirode Medvednica na terasi restorana Pilana Bliznec smještenoj uz istoimeni potok i udaljenoj samo 15 minuta vožnje autom od centra Zagreba. Ove godine za glazbu je zadužena skupina probranih DJ-a i live actova s domaće scene, kako bi svakome od vas osigurali noć bez stajanja na mjestu.

Kroz proteklih osam godina na ovoj priredbi je nastupilo preko 60 domaćih i inozemnih DJ-a i glazbenih producenata, a na ovogodišnjem izdanju će vas na bregu rasplesati predstavnici kolektiva Vakum Records, Stereotip, Burek, Barba, Innerspace, bRave i Metz Attack.

Pridružite se ovom nesvakidašnjem događaju i osjetite dašak istinske šumske party magije u petak, 06. srpnja s početkom u 23 h!

Line up:

Borut Cvajner (Vakum)

Fabian Mateša (Metz Attack)

Felver (Stereotip)

Ikonal (bRave)

Ivna Ji & Samo Tako (Innerspace)

Mislav (Burek/Barba)

Ekstrakt

Ganik | Labud | Mimi

Oznake: