Odosmo i mi u bijeli svijet ali samo virtualno :-)
Potražite nas na novoj međunarodnoj adresi: www.divan.fyi
Sve što tražite od sada je brže, bolje i preglednije!
Pronađite svoje mjesto! Na DiVanu ima mjesta za sve ;-)

Divan.hr

Dallasijada

Treća Dallasijada zakazana je za start 2019., kao produžetak novogodišnjeg tulumarenja, ali i zagrijavanje za AntiValentinovo #4 koje vas očekuje 8. i 9. veljače u Boćarskom domu.

U Vinylu će se ovaj put predstaviti 2 benda intrigantnih naziva: Roppongi Red i Clone Age. No nije riječ o nikakvim japanskim partijanerima niti klonovima, već o domaćim curama i dečkima…

Roppongi Red je zagrebački electro-synth pop bend kojeg su osnovali Morana Bing i Daniel Šuljić a.k.a. DJ Shullio, kreativni dvojac koji je ujedno i autor pjesama. Iskrice, ljubav i prljavi ritam njihovo je geslo, a zvuk im se može opisati kao mješavina elektroničkih plesnih stilova. Na sceni energični, divlji, ekscentrični i nadasve zabavni, svojom mješavinom različitih klupskih stilova i Moraninim intrigantnim vokalom zasigurno će zainteresirati sve ljubitelje synth popa i elektronike.

Clone Age je bend iz Čakovca čija prva postava započinje sa radom 2002. Svoj glazbeni izričaj opisuju kombinacijom rocka, alternative i post-grungea. Nastupali su na mnogobrojnim festivalima i natjecanjima bendova kao što su InMusic festival, Čehaj Fest, Rock Otočec, Heineken Music Fest, UFO festival… Početkom 2014. uspijevaju pronaći odgovarajuću kemiju i kreativnu energiju za autorski rad i snimanje 10 novih pjesama za prvi pravi album “Fuse” koji je nastao sinergijom iskustva, znanja, kreativnost i ponajprije slobodnim pristupom prema samom instrumentu i stvaranju glazbe.

Oznake: