Divan.hr

Dallasijada

Nakon uspješne premijere u studenom, Dallasijada se vraća u Vinyl 7.prosinca i predstavlja dva benda i jednog kantautora…

Replica je rock grupa iz Sesveta koja postoji već duži niz godina te iza sebe ima dva studijska albuma za Croatia Records i 40-ak koncerata. Članovi benda inače nastupaju i pod imenom Jeremy’s Alive (Pearl Jam tribute band). Za Dallas Records su izdali dva singla, ”Samo dvoje” (u suradnji s Ninom Romić) i ”Ogledalo”.

Marko Rudelić je mladi zagrebački kantautor koji se glazbom bavi od svoje desete godine. Sa 16 godina počinje nastupati kao ulični svirač po Zagrebu i Istri. 2015. izdaje svoj prvi EP ”Sati”, folk & blues orijentacije, putem Bandcamp platforme, a njegov novi singl ”Gdje si sad” uskoro će ugledati svjetlo dana pod okriljem Dallas Recordsa.

Grupa Requiem iz Garešnice možda je najpoznatija po svojoj suradnji s Davorinom Bogovićem, budući da su, kao ”Bogovići”, nastupali od 2010. do 2012., nakon čega su počeli rad na vlastitom autorskom materijalu, u suradnji s Borisom Hrepićem Hrepom, bivšim basistom Daleke Obale. Svoj prvi singl za Dallas Records, ”Čekaj me”, objavili su 2015.

Oznake: