Divan.hr

DJ Mario Kovač: Sretna Nova, j*b*m ti staru!

Osiguraj sebi i svojim bližnjima besplatno starogodišnje čišćenje od krivih poriva, problema, loših odluka i sumnjivih ideja, uz glazbenu francusku metodu liječenja koju zagovara dr. DJ Mario Kovač koji pak glazbenu salatu miksa do samog jutra. Vidimo se u subotu 29. prosinca. Upad je FREE!

***************************************
Najluđi party u gradu definitino je u VIB-u u subotu 29. prosinca uz gospodina Kovača, koji vam garantira opet nenormalno dobar party kao i nekoliko posljednjih s rasplesanim klubom do fajrunta.

Mario DJ, od milja Kovač, music meister, naš disco jockey, onaj koji žari i pali, glumac, redatelj, doktor teatrologije i dramaturgije, pobrinut će isporučiti amneziju!

Kovač je poznat po svojim spektakularnim tulumima i mjuzom koja vas podsjeća na bolja vremena, a ta vremena nikad nisu pred nama, već su prošla… 😉 Osim što kirurškom preciznošću selektira najbolje od najluđeg, njemu ne manjka niti teatralnosti za vrijeme doktorske glazbene selekcije.

Upravo takav party želite i to onda kad svi misle da spavate doma, a vi uživate uz najveće hitove svih vremena svemira. Pop, dance, rock i sve trash kategorije koje je glazba ponudila i to do 5:00 sati ujutro.

Ako vam zabava i ples do iznemoglosti nisu strani, Savska 160 u subotu 29. prosinca idealna je destinacija za vas kako bi što lakše poslali u zaborav demone iz 2018. godine.

Oznake: