Odosmo i mi u bijeli svijet ali samo virtualno :-)
Potražite nas na novoj međunarodnoj adresi: www.divan.fyi
Sve što tražite od sada je brže, bolje i preglednije!
Pronađite svoje mjesto! Na DiVanu ima mjesta za sve ;-)

Divan.hr

DRAGram: Freakshow Edition

Come on lady boys and girls, do you believe in love? Or do you believe in life after love?

Ne očajavajte, jer će vam House of Flamingo još jednom vratiti vjeru u oboje. S radošću vas pozivamo na S.R.C.E. 3000 – antivalentinovski spektakl kojim otvaramo svoj ovogodišnji program!

Naš je rezidentni akronim S.R.C.E. (Spazam Orgazam, Roxanne, Colinda Evangelista i Entity) za vas pripremio široku lepezu lip-sync i live izvedbi u tandemu, koji će vas poput vlaka smrti provozati tračnicama pop kulture i zaljubiti, ako u ikog onda od potpetica do vrha perike u one na pozornici. Ove godine kao glazbeno pojačanje programa pridružuju im se Mr. E i Minty Cunt, koji će svojom selekcijom pružiti glazbenu ponudu dostojnu noćnog stiskavca s odabranicima vaših srdašaca!

Za sve dodatne informacije o nuspojavama, mjerama neopreza i kontraindikacijama slomljenih srca pratite House of Flamingo page i S.R.C.E. event.

Ulaznice za našu svetkovinu ljubavi i prekida potražite u Octopus piercing i tattoo studiju (Gundulićeva 31) po pretprodajnoj cijeni od 50 kuna (zaključno s 13.2. navečer); odnosno 70 kuna na dan programa (14.2.) u klubu Močvara!

VRATA: 20:00
SHOW START: 21:00
MR. E + MINTY CUNT DJ SET: 00:00 – 02:00