Divan.hr

Gentleman – Premijera spota ‘Crossing for wildlife’

Nakon što se početkom godine premijerno predstavio albumom naziva „The Gentleman“ kojim je osvojio srca publike i dobio odlične kritike za svoj autorski rad, The Gentleman će 13. prosinca u Vinylu ekskluzivno predstaviti svoj najnoviji projekt „Late Night Ballads“.

Program koncerta sastoji se od pažljivo odabranih jazz balada te autorskih pjesama The Gentlemana koje će u svom originalnom aranžmanu izvesti uz Coffee and Cigarettes band: Marin Hraščanec, Tomislav Fajfar, Goran Vdović, Helena Hraščanec, Rajnard Hraščanec i Romana Pavliša.

Uz The Gentleman-a nastupit će i Nina Bajsić, talentirana kantautorica koja se do sada zagrebačkoj publici predstavila koncertima održanim u Botaničaru, Močvari u skopu Začarane Močvare te u Rockmarku povodom Akustike.

Glazba The Gentleman-a, kako kaže kritika, je ‘izuzetno poetična, emotivno snažna i vrlo melankolična, ali s čvrstim stavom glazbenika koji nije zalutao, nego zna što hoće i nudi to na najljepši mogući način. Tako impresivne balade i pjesme s toliko duha i svježine već se odavno nisu pojavile na hrvatskoj, ali i regionalnoj sceni.’ (Dubravko Jagatić, Nacional)

‘The Gentleman se lako uklapa u svjetsku kantautorsku struju samostalaca koji s dvije ruke, glasom i inspiracijom mogu puno toga.’ (Hrvoje Horvat, Večernji list)

Ulaz: 30 kn
(sav prihod od ulaznica ide izvođačima)


Oznake: