Divan.hr

Jazzavci

Moving & Grooving je novi glazbeni program koji predstavlja fuziju funka, jazza, soula, bluesa i rocka u koncertnoj izvedbi kvalitetnih hrvatskih glazbenika i bandova koji, svojim muzičkim i scenskim performansom u izvođenju autorskih skladbi i covera u vlastitom aranžmanu, kombiniraju različite stilove i njeguju temeljne glazbene vrijednosti stvarajući novi originalni zvuk i pozitivne vibracije koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Moving & Grooving jamči definitivno dobar provod uz raznolike glazbene žanrove spojene u dobar groove koji će vas rasplesati, oraspoložiti i uz primjese zvuka novog doba “odvesti” u glazbene korijene popularne glazbe putem vrhunskih covera stranih i domaćih funk, jazz, soul, blues i rock klasika te autorskih radova odličnih instrumentalista, studijskih muzičara i profesora glazbe od kojih mnogi surađuju s poznatim imenima hrvatske i svjetske glazbene scene.
Prvo izdanje Moving & Grooving programa održat će se u kultnom zagrebačkom klubu “Mrav” u Trnskom (Trnsko 25 A) i to svake subote od 24.11. do 15.12. Program počinje u 21 sat a posjetitelji će, osim u dobroj glazbi, sve do 1 sat iza ponoći moći uživati u Snack & Drink ponudi koju donose: Coca-cola, G3 Spirits, Jamnica, Red Bull i Karlovačko.

15.12. otorinolaringolog, kamerman, playboy u celibatu, community manager i vozač viličara ući će u caffe bar Mrav…To nije vic, to su JAZZAVCI! Mužjaci ove vrste, iz porodice zvijeri, rijetko se mogu vidjeti i čuti jer većinu vremena provode po zadimljenim rupama i vježbaonicama. Svojim njuškama, šapama i kandžama stvaraju zvukove iz kojih se naziru šaroliki muzički početci članova: Igor Lekić – Gitara / Vokal, Jure Ivaniš – Bubnjevi / Pad, Robert Veljača – Bas, Rosana Šimunović- Vokal, Marko Grgić – Saksofon. Kombinacija swinga, funka i jazz/blues klasika u kojima se osjeti nota citrusa, vanilije, death metala, rocka i party scene devedesetih. Zvjerski interpretiraju manje poznate teme bez ambicioznih solo dionica i forme, a u motu -daj da groovea! Iako teško objašnjiva, muzika je zabavna, plesna i razigrana. P.S. Dobri su, ne grizu!

Oznake: ,