Divan.hr

Nova 101 godina

Doček Nove godine u Tvornici, sad već tradicionalni u organizaciji yema i Radija 101, postao je jedan od najvećih gradskih tuluma proteklih sezona. Tome u prilog svakako ide i činjenica da su čak posljednja tri dočeka bila rasprodana prije nego je otvoren ulaz.

Dobitnu kombinaciju, kao ni najavu, nema smisla mijenjati, pa tako i ove godine organizacijske snage udružuju najbolji i novouređeni zagrebački klub – Tvornica kulture i najslušaniji radio – Radio 101 – te yem, event agencija koja iza sebe ima preko 250 koncerata, nekoliko festivala (Drito fest, Zagreb Beer Fest, Fibra fest) mnoštvo DJ programa u klubu Klub i silent partyja diljem Hrvatske i regije.

Veliki pogon nudi presjek hitova za uplesati se u još jednu godinu novih dobrih ili loših odluka.
Glazbeni mashup će osigurati da se ne maknete s plesnog podija uz selekciju najvećih hitova od 80-ih do danas i natrag.
I ove godine je s nama jedan od najboljih zagrebačkih DJ-a i naš najčešći suradnik – DJ Indy.
Indy je rezident u Katranu, Centralu (Split), klubu Klub te čest gost na “Sutra je subota” i “RNB Confusion” partyjima.

Mali pogon okupirat će najbolja plesna nekomercijalna glazba s naglaskom na gitare za sve one koji žele čuti ono što se trenutno ne vrti na svim radio stanicama.

Ulaznice 

Ulaznice su u pretprodaji po promotivnoj cijeni od 40 kn, koja će vrijediti do 25. prosinca. Od 26. prosinca do zadnje minute 2017. godine cijena će iznositi 55 kn, a po ulasku u 2018. se penje na 70kn.

Službena prodajna mjesta:
Tvornica Kulture (Ljudevita Posavskog 1)
Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
Rockmark, Berislavićeva 13

Oznake: ,