Divan.hr

Oš, neš, za Novu je treš

Večer u kojoj zajedno dočekujemo Novu u Klubu nastavljamo i ove godine u istom, treš điru.
Prošlogodišnji event je bio rasprodan danima prije, ali to vas (pa i nas) ne treba čuditi s obzirom da smo išli s najjačim oružjem, našim “Oš, neš, treš” partyjem za koji se uvijek traži karta više.

Svašta smo mi izvrtili proteklih godina na dočecima,.
Od elektronike do hip hopa, od mashupa do opet neke elektronike, ali uvijek je ostao taj, nazovimo ga tako, neispunjeni prostor.
Svi bi se sredili, đuskali na kul i urbanu glazbu, pili Hendrick’s umjesto Saxa jer ima se, može se, kolutali očima kad bi DJ pustio komercijalu, ali negdje oko ponoći ( po normalnom vremenu i normalnim eventima je to u 3) bi bili već toliko nazujani da bi ostatak večeri proveli na mobitelu skrolajući inboxe u potrazi za tulumima gdje se pušta Britney, gdje je J. Lo u kratkih hlačicama na ekranu i gdje Grašini singlovi nadomješćuju nedostatak zgodnih frajera na tulumu.

31.12. dakle radimo oš, neš jer Nova je realno treš.
Ništa Shazam, ništa čistih košulja doma, teška magla u sjećanjima i najzelenije oči koje su zapravo smeđe boje jer to kesteni i jesu.

Ovogodišnja tema je zlato, zlatne naušnice, zlatne loknice, zlatno prstenje, zlatni konfeti, zlatni listići u vodki (sorry ako vam slučajno konfeti upadnu u cugu), zlato babino, zlatni Nick Carter.. ugl shvatili ste.

DJ
Našoj Kiki.B tu večer pridružujemo kolegu Zhineaux ( Spice Boys)

Ulaznice
Jako mali, standardno ograničen kapacitetom iako bi mi htjeli prodat soma, soma po gaži, soma u garaži, broj ulaznica u prodaji od ponedjeljka 26.11. po cijeni od 40kn. Ta cijena vrijedi do 25.12.
Od 26.12. do 31.12. 55kn, odnosno 65kn na ulazu ako ih ostane.

Ulaz je 19 +

Službena prodajna mjesta:
Dirty Old Shop, Tratinska 18
Rockmark, Berislavićeva 13

Oznake: ,