Odosmo i mi u bijeli svijet ali samo virtualno :-)
Potražite nas na novoj međunarodnoj adresi: www.divan.fyi
Sve što tražite od sada je brže, bolje i preglednije!
Pronađite svoje mjesto! Na DiVanu ima mjesta za sve ;-)

Divan.hr

Slavonija u srcu

Slavonske Lole, Najbolji hrvatski tamburaši i Slavonia Band, 23.3. s početkom u 20 h, nastupit će u Lisinskom na tematskoj večeri pod nazivom Slavonija u srcu.

Tri najveća imena slavonskog i hrvatskog tamburaškog svijeta općenito, donijet će dašak Slavonije u Veliku dvoranu KD Vatroslava Lisinkog, izvodeći neke od svojih najvećih hitova.

Slavonske Lole, jedan od najdugovječnijih hrvatskih tamburaških sastava svira od 1973.godine.

Do 1981.godine i potpisivanja ugovora s Croatia Recordsom,  nisu imali zvaničan naziv pa ime sastava dobivaju po uzoru  na „Slavonske bećare“ i postaju Slavonske Lole. Tada ujedno i kreću u ozbiljnije pohode. Od tada do danas osvajaju mnoge nagrade i srca, a za album „Sve je ona meni“, dobivaju zlatnu nakladu.

Najbolji hrvatski tamburaši, koji su do 1996.godine bili poznati pod nazivom “Zlatni dukati”, dolaze u uhodanoj postavi – Stanko Šarić, Denis Špegelj, Mirko Gašparović, Mato Miličić, Kruno Golubičić i Mato Lukačević. Sastav iza sebe ima čak 26 albuma, a u Lisinskom će nam odsvirat neke od svojih najvećih hitova poput “Pjesmo moja”, “Golubice bijela”, “Ne dirajte mi ravnicu”, “Od Dvora do Dvora”, “Vranac” i druge.

Slavonia Band, iako „najmlađi“, ne trebaju posebnu najavu. U 17 godina postojanja, posebnu pažnju i pozornost postižu upravo svojim nastupima uživo, zanimljivim suradnjama i ponekim ubacivanjem modernijih elementa u svoj glazbeni izričaj. Tako su ove godine osvojili i „Zlatnu ploču“ za svoj album „Zlatna polja“!

Ulaznice u prodaji putem sustava Ulaznice.hr po cijenama od 140 kn/160 kn/180 kn i 210 kn.