Odosmo i mi u bijeli svijet ali samo virtualno :-)
Potražite nas na novoj međunarodnoj adresi: www.divan.fyi
Sve što tražite od sada je brže, bolje i preglednije!
Pronađite svoje mjesto! Na DiVanu ima mjesta za sve ;-)

Divan.hr

TRASH.!

Dragi naši odlučili smo da domaća glazba takozvani ”trash” nije dovoljna samo za srijedu, te smo je odlučili ubaciti u naš repertoar vikendom.

Zašto bi se svi ti naši hrvatski izvođači zaboravili vikendima u klubovima, smatramo da rade odličnu glazbu te da ta glazba zaslužuje svoje mjesto u nightlifeu!

VELIKI TRASH. PARTY ZA VALENTINOVO

Naravno, ime našeg programa Vam govori sve, ali ipak ovo je poseban datum, poseban event. Valentinovo je već samo po sebi dan prepun emocija i ljubavi. Za vaše ”leptiriće” ovaj put možda neće biti odgovorna vaša druga polovica, već Johann Franck, TRASH. i neki veliki hit poput 1001 noć!

Na našem otvorenju smo se sjajno zabavili pa ako imate kakvih nedoumica oko dolaska uvijek možete pogledati naše galerije na facebook stranici , u našim galerijama su svi nasmijani ili u žestokom trenutku pjevanja hitova poput oči boje kestena, 365 itd.

DJ’s – Marco Cole / Mike&me

Odlučili smo dokazati da i u centru Zagreba OPET ima poprilično dobar razlog za izlazak na našu domaću glazbu. Očekuju vas najbolji domaći, ali i strani trash hitovi u samom CENTRU grada!