Divan.hr

Infopult

fuliranje

Fuliranje ponovno u borbi za najbolju adventsku lokaciju

Međunarodni glazbeni program na dvije pozornice uz više od 80 izvođača, više od 160 sati glazbe, interaktivni sadržaji za djecu, prvi virtualni bor, slasni zalogaji sa svih strana svijeta, shopping corneri sa zanimljivim darovima i besplatan doček Nove godine, uz jedan od najpoznatijih svjetskih labela elektronske glazbe Defected, samo su neki od sadržaja koji nestrpljivo očekuju dobru vibru posjetitelja, rasplesana stopala i razigrane okusne pupoljke na Strossmayerovom trgu od 29. studenoga 2018. do 1.1.2019.

Agencija The Adriatic Coasting, koju predstavljaju Nick Colgan i Pepi Hubzin, kurira sjajan glazbeni program uz poznate strane i domaće DJ snage kao što su Danny Krivit – poznati DJ, koji nastupa u petak od 20 h, a uskoro obilježava 50 godina karijere, Todd Terry, dobitnik nagrade Grammy koji nas uvodi u Novu 2019., Andy Daniell,  Justin Robertson, Big Danny Kane, Dean Sunshine Smith i Bobby Beige. Tu su i hrvatski DJ’evi, PEZNT, BlackSoul i drugi, a ženske snage Rea, Babilonska, Ines i Remi iz Elementala pripremaju poseban program za Badnjak. Svjetska senzacija, Queen Real Tribute Band, dolazi nam 8.12 i po prvi put nastupa u Zagrebu na otvorenom. Ljubitelji klasike uživat će u izvedbama studenata Muzičke akademije Zagreb ponedjeljkom od 12 do 16 sati, a program će obogatiti i 7 live nastupa. Druga pozornica Schmeck by BSH events, priprema stand up program, kvizove i disko večeri.

Kreativna ponuda sa svih strana svijeta u  mesnim, ribljim, vegetarijanskim i veganskim varijantama zapalit će Fuliranje. Premijerno će zafulirati:  Veganšpek, St.Moritz, Ramen bar, Pizza & BBQ Buffalo, Munchy, Mr.Bjorg, Trdelnik, Mime’s Gourmet Bar, Kascheta & Meat the King, Jarunski dvori, Good Food, Garden Bar & Kitchen, Fermaj tovara, Chiquita Churrosita, Bread Club, i Atelier Køkken. I nešto stalnog postava: Time, T&T, Submarine,  Sljeme, RougeMarin, Ledo Pommes Frites, Nonina tajna, Lumperaj, Milky, Wurst Bar, El Toro, Rakijarnica&Mason Burgers & Stuff, BarBaQ i Bakina padela. Spravljat će tradicionalne istarske i ličke specijalitete, dalmatinsku spizu, španjolske oblizeke, skandinavsku i švicarsku ponudu, azijsku hranu, južnoameričke delicije, roštilj i originalne deserte. Što se krije iza maštovitih naziva jela Goruća Rum Baba, Duck strudel, Frap, Slatki mikrofoni i Grah tortilja otkrit ćete sami, a uz hranu neizostavne su i tekuće slasti poput Rosemary Julebryg zimskog piva kojeg je The Garden Brewery pripremio posebno za Fuliranje.

Raskoš toplih ginova i gloggova, vinskih užitaka uz najbolja slovenska vina Jeruzalem Ormož, G3 Spirits žestica, kao i zimske varijante koktela kultnih morskih barova Papaya i Lola Bar, uz već poznate barove GingleBells, Mangosta i Rakijarnica pozivaju na guštanje bez granica. Glazbeni gastro koncept Frühstück zafulirat će 1.12 od 10 do 18 h uz kombinaciju slasnih doručaka i cool glazbe.

Za goste malih nogu spremna je Tvornica Djeda Božićnjaka s maštovitim radionicama i predstavama. Nedjeljom pjevamo s dječjim zborovima, a mali finalisti Međunarodnog dječjeg festivala Čarobna Frula nastupaju 2.12 od 10.30 do 12 h, uoči finalnog natjecanja u Lisinskom.

Oznake: ,