Odosmo i mi u bijeli svijet ali samo virtualno :-)
Potražite nas na novoj međunarodnoj adresi: www.divan.fyi
Sve što tražite od sada je brže, bolje i preglednije!
Pronađite svoje mjesto! Na DiVanu ima mjesta za sve ;-)

Divan.hr

Infopult

John Newman Logo

John Newman – Glas iza najvećih hitova današnjice

John Newman, engleska soul zvijezda i jedan od najtraženijih pjevača današnjice, nastupit će u četvrtak 23. lipnja na ŠRC Šalati kao headliner drugog dana Zagreb Calling festivala. U svojoj kratkoj, ali izuzetno uspješnoj karijeri John je upisao impresivan broj hitova, što solo, što u suradnjama s drugim glazbenicima.

Njegova iznimna karijera počela je još dok je bio tinejdžer, a eskalirala objavom pjesme “Feel The Love” s bendom Rudimental koji je s tim singlom postigao svjetsku slavu, dok je njegov debitantski album “Tribute” dosbio na vrh britanske liste albuma i prodan je u platinastoj nakladi. Jedan od najpopularnijih glazbenika današnjice, John Newman sa svakim novim uratkom ne silazi s top ljestvica, a u Zagreb dolazi na krilima novog albuma “Revolve” te ćemo premijerno moći čuti neke stvari koje do sada još nije izvodio uživo.

Sada 26-godišnjak glas je iza nekih od najvećih hitova današnjice, a moćni soul vokal Johna Newmana ostavio je potpis na pjesmama kao što su “Love Me Again”, „Losing Sleep“, „Out Of My Head“, „Cheating“, “Tiring Game”, “Come and Get It”, najnovije “Give Me Your Love” na kojoj surađuje s Nileom Rogersom i Sigalom, kao i spomenuti rad sa sastavom Rudimental na hitovima „Not Giving In“ i „Feel The Love“ ili “Blame” s Calvinom Harrisom s kojima je osvojio svjetske top liste. Svi zajedno singlovi broje gotovo milijardu pregleda na YouTubeu, a u zadnjih dvije godine John Newman prodao je 1,3 milijuna ploča samo u Ujedinjenom Kraljevstvu.

U njegovom izričaju upisana je snaga vokala kao što su Otis Redding, Marvin Gaye i James Brown, a John Newman je puno više od sjajnog pjevača jer sam piše, producira, izvodi i remiksira svoju glazbu, piše scenarije i režira video spotove te dizajnira vlastitu kolekciju odjeće inspiriranu 60-im godinama. U Zagrebu će predstaviti svoj novi album “Revolve” koji je objavljen krajem prošle godine i nasljedio je njegov debitantski uradak “Tribute” koji je prodan u platinastoj nakladi i predstavio ga je svijetu željnom pop uzbuđenja.

četvrtak 23. lipnja. Prve večeri program će otvoriti Natali Dizdar poslije koje se na scenu penju Jinxi dok je pozicija headlinera večeri pripala britanskim soul/pop legendama Simply Red kojima će to biti prvi nastup pred zagrebačkom publikom. Druge večeri prvi će zasvirati riječki Quasarr, drugi Elemental, a posljednji na popisu izvođača je nova soul zvijezda John Newman koji premijerno dolazi u Zagreb.

Organizator Zagreb Callinga je Avalon Produkcija.

Dnevne ulaznice za prvi dan / 22. lipnja

Parter: 260 kn u pretprodaji, 280 kn na dan koncerta

Tribina: 290 kn u pretprodaji, 310 kn na dan koncerta

Fan Pit: 299 kn u preprodaji, 320 kn na dan koncerta

VIP: 349 kn

Dnevne ulaznice za drugi dan / 23. lipnja

Parter: 170 kn u pretprodaji, 190 kn na dan koncerta

Tribina: 230 kn u pretprodaji, 250 kn na dan koncerta

Fan Pit: 250 kn u pretprodaji, 270 kn na dan koncerta

VIP: 299 kn

Oznake: , , , ,