Odosmo i mi u bijeli svijet ali samo virtualno :-)
Potražite nas na novoj međunarodnoj adresi: www.divan.fyi
Sve što tražite od sada je brže, bolje i preglednije!
Pronađite svoje mjesto! Na DiVanu ima mjesta za sve ;-)

Divan.hr

Infopult

artwork

LJETNA ZABAVA U DVORIŠTU GARDENA UZ KOZMODRUM I TORNADO WALLACE

Čar ljeta mami na razna događanja, a druženje uz ples i zavođenje pod otvorenim nebom od ljetnih noći čini poseban užitak. Mnogi koji još nisu napustili vreli zagrebački asfalt, u subotu 14. srpnja, moći će doživjeti tropsku atmosferu plaže u dvorištu omiljenog Garden Breweryja, gdje će snage prvi puta udružiti sa Mastersovim forty:love timom.

Za ovu veliku plesnu zabavu nema boljeg izbora od gostovanja house zvijezde iz Melbournea. Valove na plesnom podiju širit će Tornado Wallace, jedan od, kako mu tepa Boiler Room, najfinijih australskih glazbenih proizvoda. Svojim originalnim eklektičnim albumima osvojio je publiku diljem svijeta, a osobito posljednjim sjajnim, vrlo hvaljenim uratkom Lonely Planet, jedinstvenom kombinacijom balearične i atmosferične glazbe prožetom zvukovima iz prirode. Na svojim nastupima preferira, pak, izrazito plesni house, kojim je samo u posljednje vrijeme rasplesao publiku u Moskvi, Londonu, Kairu, Bakuu, Madridu, Sidneyu, a taj će niz nastaviti upravo u Zagrebu na večeri forty:love, u njezinom premijernom izdanju na otvorenom, te također prvi put sa svirkom uživo.

U takav ambijent sjajno će se uklopiti Kozmodrum, bend koji originalnim nastupima već dulje vrijeme plijeni pozornost glazbenih znalaca u Hrvatskoj i šire. Granice pomiču svojom kombinacijom jazza i elektronike te drugih pravaca, koju nazivaju organic dance music. Istražujući što je sve moguće u muzici, Janko Novoselić i njegova ekipa glazbenih majstora, kako sami kažu, ne prežu ni od jazza ni techna.

Njihovo putovanje kozmičkim prostranstvima glazbe upotpunit će i domaćini večeri. Pionir housea na ovim prostorima – Felver donijet će, kao i posljednjih 25 godina, najbolje od elektroničke glazbe, a atmosferu će ugrijati i sve popularniji Adriatic Coasting duo Nick i Pepi Jogarde. S početkom u predvečernjim satima pa sve do zore dvorište Gardena doživjet će posebno izdanje uz more odlične glazbe, vrhunska piva, ukusnu hranu i zavodljivu publiku.


Oznake: , , , ,