Odosmo i mi u bijeli svijet ali samo virtualno :-)
Potražite nas na novoj međunarodnoj adresi: www.divan.fyi
Sve što tražite od sada je brže, bolje i preglednije!
Pronađite svoje mjesto! Na DiVanu ima mjesta za sve ;-)

Divan.hr

Infopult

marko zubak

Ne propusti upoznati dizajnera u MSU-u!

Ciklus ‘Upoznaj dizajnera u MSU’, u sklopu kojeg se predstavlja najbolje od dizajna s hrvatskim potpisom, ovoga puta u MSU Shop dovodi zagrebačkog umjetnika Marka Zubaka, jedinog predstavnika ‘paper toy scene’ u Hrvatskoj. Originalne igračke od papira, koje u likovnim pričama Marka Zubaka žive kao skulpture, reljefi i instalacije, na radionici ‘Anonimni službenik’, uz Markovu pomoć, i vi ćete dobiti priliku osmisliti, izraditi te tako ispričati vlastitu ‘paper toy priču’.

Inače slikar i kipar, autor ovih zanimljivih igračaka od papira uvršten je među petnaest najboljih u tom području umjetnosti u svijetu, a osim što ćete ga u subotu moći upoznati, vidjet ćete i njegovu veliku prostornu intervenciju, posebno osmišljenu za MSU-ov dućan.

Zbog ograničenog broja mjesta, za sudjelovanje na radionici ‘Anonimni službenik’ potrebno je se prethodno najaviti do petka, 23. ožujka 2018. do 12 sati putem e-maila eduakcija@msu.hr. Stoga, iskoristite ovu jedinstvenu priliku i požurite s prijavama!

papertoys

Radionica će biti otvorena za javnost pa tako i svi oni koji ne uspiju na vrijeme rezervirati svoje mjesto na radionici, pozvani su doći na druženje u MSU Shop i saznati kako nastaju anonimni službenici i maštovite priče od papira. Usto, tu je i još jedan razlog zašto nipošto ne biste trebali propustiti ovaj susret: papirnate robote ‘Paperbotse’ Marka Zubaka u subotu ćete u MSU-ovom dućanu moći ćete kupiti po promotivnim cijenama!

Također, fantastične Zubakove papirnate robote možete pogledati na izložbi u galeriji Ulupuh do 22.3.

Oznake: ,