Odosmo i mi u bijeli svijet ali samo virtualno :-)
Potražite nas na novoj međunarodnoj adresi: www.divan.fyi
Sve što tražite od sada je brže, bolje i preglednije!
Pronađite svoje mjesto! Na DiVanu ima mjesta za sve ;-)

Divan.hr

Infopult

TBF

Nova sezona u Boogaloo donosi odlične koncerte

Bit promocija i klub Boogaloo Zagreb kroz cijeli listopad donose Vam niz zanimljivih koncerata na početku jesenske sezone koji će definitivno zadovoljiti razne glazbene ukuse.
Ako još niste odlučili gdje ćete biti prvog vikenda listopada rezervirajte ga za petak 5.10. kada u Boogaloo dolazi najpoznatija splitska hip-hop grupa TBF ( The Beat Fleet ) poznata po mnogim hitovima koje slušamo već godinama kao što su „Uvik kontra“, „Pozitivan stav“, „Nostalgična“, „Veseljko“, „Mater“, „Fantastična“, „Grad spava“, „Genije“ i mnoge druge..

Nakon otvorenja sezone i TBF-a u petak19.10. u Boogaloou nastupit će najpoznatija slavonska rock’n’roll grupa Opća opasnost a odmah nakon u maloj dvorani rock gitare zamijenit će legenda svjetske house scene DJ George Morel iz Miamija. Nakon 26 godina karijere, pet studijskih albuma i nebrojenih hitova, Pero, Žiža, Igor, Kameni, Sojka i Bani razveselit će zagrebačku publiku hitovima poput „Jednom kad noć“, „Pobjego sam“, „Tvoje ime čuvam“ te ostale.

Iza tri desetljeća duge karijere većina ljudi vjerojatno zna tko je George Morel. DJ iz Miamija inspirirao je čitave generacije da se „otpuste“ i uživaju u plesu na njegove ritmove. Pokazao je što znači biti uspješan DJ i producent te se pretvorio u ikonu industrije u kroz taj proces. Među ženskom populacijom poznat je i kao „najzgodniji DJ“.

Pred sam kraj listopada u subotu 27.10. očekuje nas nastup Jurice Pađena i Aerodroma uz mnogobrojne legendarne hitove Azre i Aerodroma kojima će nas podsjetit na „zlatno doba novog vala“. “Kad misli mi vrludaju“, “Stavi pravu stvar“, “Tvoje lice”, “Obična ljubavna pjesma“, “Digni me visoko“, “24 sata“, “Fratello” i „Kava“ samo su neki od bezvremenskih hitova kultnog zagrebačkog benda koji je nedavno izdao i novi singl „Titanik“.

Ulaznice za koncert TBF-a 5.10. već su u prodaji po pretprodajnoj cijeni od 80 kuna mogu se nabaviti na svim prodajnim mjestima Eventima, Entria, Dirty old shop-u, Rockmarku i na blagajni kluba Boogaloo , koja radi svakim danom od 10 do 16 sati.

Sve informacije o koncertima, ulaznicama, izvođačima i ostalim koncertima nađite na facebook stranicama kluba Boogaloo Zagreb i Bit promocije.

Vidimo se u Boogaloou !

Oznake: