Divan.hr

Infopult

djedica

Nove tri adventske lokacije zadovoljit će sve ukuse

Ne propustite već prokušane adventske lokacije koje smo vam pripremili u novoj tematskoj kategoriji “Advent”, ali posjetite i tri nove

Iz godine u godinu, a unatrag posljednja tri Adventa pred prosinac raste neizvjesnost oko ponude koja očekuje posjetitelje. Naime, svake godine Zagreb iznjedri nove adventske lokacije i uključuje bogatiji sadržaj. Iako je prošle godine Fuliranje na našem webu odnijelo pobjedu u prezentaciji i na novoj lokaciji na Strossmayerovom trgu, ove godine su ljubitelji dobrih vibracija definitivno došli na svoje. Još raskošnija ponuda, još više lampica i još više hektolitara kuhanog vina čekaju spremni da ih okusite i iskusite.

Ne propustite već prokušane adventske lokacije koje smo vam pripremili u novoj tematskoj kategoriji “Advent”, ali posjetite i tri nove te, jasno, dojavite dojmove!

  1. Advent u Maksimiru

Konačno je i Maksimir zablistao adventskim sjajem. Sakrijte se u šarenilo u neposrednoj blizini maksimirske šume, opustite se uz koncerte i DJ-eve te povedite najmlađe na korisne i edukativne radionice plesa i robotike. Ako budete baš jako pažljivi, možda upoznate osnivače klupskog miljenika publike RNB Confusiona koji će 7.12. nastupiti kao braća DJ-evi – DJ Medo i DJ Metaxa!

2. Zoološki vrt

Kad ste već u Maksimiru, zašto ne upotpuniti doživljaj obilaskom preuređenog zoološkog vrta? I to ne u dnevnoj turi, nego baš noćnoj pod nazivom “Mrak obilazak”. Uz obilje prekrasnih ukrasa, vilenjake i Djedice, doživjet ćete zoološki vrt na jedan drugačiji način. No kako ne bi sve stalo na vizualnoj stimulaciji, čut ćete korisne i prije svega edukativne informacije o šarolikom životinjskom svijetu. Pa tko bi ovo propustio?

3. Filmska čarolija u kinu Europa

Prošetajte do prolaza sestara Baković jer vas ondje očekuje pravi pravcati i potpuno čarobni – filmski studio! Sjednite, popijte čaj, odmorite.

Do sredine prosinca se smrzavate, a onda uživate na toplom udobno zavaljeni u fotelje gledališta kina Europa. Na rasporedu su probrani filmovi božićne tematike. Teško da možemo zamisliti bolji zagrebački Advent. Provjerite koji su filmovi u pripremi, a onda pripremite i sebe da ovaj mjesec bude najbolji u godini!


Oznake: