Odosmo i mi u bijeli svijet ali samo virtualno :-)
Potražite nas na novoj međunarodnoj adresi: www.divan.fyi
Sve što tražite od sada je brže, bolje i preglednije!
Pronađite svoje mjesto! Na DiVanu ima mjesta za sve ;-)

Divan.hr

Infopult

kite cow

Novi subotnji program za djecu

VINTAGE INDUSTRIAL & UDRUGA „TOČKA KULTURE“ PREDSTAVLJAJU: Vintage Edu Garden – Točka Kulture na rubu Savske! – SUBOTA 26.5. OD 14 DO 19 SATI

„Vintage Edu Garden“ je platforma neformalne edukacije pokrenuta suradnjom Vintage Industrial Bar i Udruge „Točka Kulture“ s ciljem kvalitetnog provođenja slobodnog vremena za djecu i mlade kroz neformalno obrazovanje, razvijanje kreativnosti, samoinicijativnost, te poticanje mladih na samoobrazovanje i aktivnu participaciju u suvremenoj kulturnoj i umjetničkoj produkciji kao i široj zajednici.

Program „Vintage Edu Garden“ planira se realizirati redovito subotama preko dana u ugodnom prostoru terase Vintage Industrial Bar-a, a za prvi put su vam pripremili sljedeće:

RADIONICA ZA IZRADU ZMAJEVA ZA DJECU – ZMAJOLJUPCI KITE FLYING LOVERS
OD 14:30 SATI DO 17 SATI

Sigurno ste ponekad primijetili fantastične zmajeve u zraku i zapitali se koja je tajna mističnih zmajeva. Ako želite saznati i naučiti sve o zanimljivoj povijesti zmajeva do same izrade Rokkaku, Tetrahedral i Box Kite zmajeva ova radionica je prava prilika za nova znanja.

Radionica je namijenjena za „kikiće“ zmajare ali dobrodošli su i odrasli koji se žele zajedno s nama vratiti u djetinjstvo i prenositi ljubav prema zmajevima i vjetru na neke nove klince.

Nakon radionice puštamo u zrak svi zajedno zmajeve ispred Vintage-a.
KAZALIŠNA PREDSTAVA ZA DJECU – POČETAK U 17 SATI FRKI & KUĆNI TEATAR ŠKRIPZIKL PREDSTAVLJAJU:
„MAČKODLAK“

„Mačkodlak je cirkuski putujući duet koji predstavlja kolekciju pjesama i mrnjaukanja za sva godišnja doba – a sada i uz svoj prvi album pod naslovom “1 Pišem 2 Pamtim”.

Uz tu vruću poslasticu, tvrde upućeni mačori, predstavljaju i pregršt autorske pantomime, poezije, proze, sprdnje, likovnosti, mađioničarstva, plesa i ostalih zvukova u žanru škripavih šansona i akustičnih pop pjesama za vrtove, ekskluzivne festivale i trgove. Uz standardnu klauneriju i interaktivne gegove, publici se pruža prilika uživo naučiti hitove o kojima se priča: “1 pišem 2 pamtim”, “Mrnjau mjau”, “Nejde mu”, “Ti i taj tvoj pekmez” itd…“

KUĆNI TEATAR ŠKRIPZIKL je cirkusko-gerilska organizacija koja izvodi predstave za sve uzraste. Kroz zadnjih deset godina moglo ih se vidjeti po kazalištima, galerijama, klubovima, pubovima, trgovima i ulicama. U tom su vremenu prošli kroz nekoliko različitih faza i raznih promjena u izrazu, a u vlastitoj su produkciji snimili nekoliko spotova/kratkih fimova (koje nazivaju “dječjim filmovima za odrasle”), izveli popriličan broj “grotesknih performansa”, pantomimskih nastupa i skečeva iznenađenja, koncerata, klaunovskih predstava, a pojavili su se i u mnogo radijskih i tv-emisija, te u raznim kombinacijama nastupali u Sloveniji, Portugalu, Španjolskoj, Engleskoj, Italiji, Belgiji, Poljskoj i Njemačkoj.

PREZENTACIJSKI ŠTAND PRIRODNE I ZDRAVE HRANE – UDRUGA “LAGANELA”

Ljeto dolazi i vrijeme je da opet posvetimo pažnju zdravoj prehrani. Hrana je osjetljiv medij i osoba koja je priprema, kroz nju šalje mnoge poruke. Vjerujemo da je osim kvalitetnih namirnica kod pripreme važan i pristup, način razmišljanja, energija, posvećenost i osjećaj za lijepo.

Upoznajte se s svim tajnama pripreme prirodne i zdrave hrane, naučite nešto novo i podružite se s cool ekipom iz udruge “Laganela” na njihovom prezentacijskom štandu na terasi Vintage Industrial Bar-a.

Svi programi u sklopu platforme “Vintage Edu Garden” su u potpunosti besplatni. Donacije izvoditeljima i izvoditeljicama programa i radionica su poželjne.

Oznake: