Odosmo i mi u bijeli svijet ali samo virtualno :-)
Potražite nas na novoj međunarodnoj adresi: www.divan.fyi
Sve što tražite od sada je brže, bolje i preglednije!
Pronađite svoje mjesto! Na DiVanu ima mjesta za sve ;-)

Divan.hr

Infopult

reli-po-galerijama copy

Pet izložbi zbog kojih idemo na Reli po galerijama

Približava se peto izdanje odlične kulturne manifestacije „Reli po galerijama“. „Reli po galerijama“ umrežava gotovo sve aktivne umjetničke galerije u tri grada (Zagreb, Rijeka i Pula) te okuplja velik broj umjetnika, kustosa i kolekcionara. Svim zaljubljenicima u umjetnost i onima koji će to tek postati, ponuđen je zaista atraktivan umjetnički program. Posjetitelji će i ove godine u jednom danu dobiti priliku vidjeti više izložbi i umjetničkih djela nego bilo koji drugi dan u godini, a oni koji uspiju posjetiti sve galerije dobit će i simboličnu diplomu. U koju god galeriju se zaputili, ne možete pogriješiti, a mi smo vam istaknuli pet onih koje su nama posebno zapele za oko

Galerija Laval Nugent (Vodnikova 4)

galerija nugent

Foto (https://www.facebook.com/lavalnugent/)

U galeriji Laval Nugent očekuje vas postav „Rapa Nui“ odnosno izložba fotografija splitskog „globetrottera“, suradnika časopisa Meridijan, blogera i kolumnista Jurice Galića Juke nastalih tijekom putovanja po Južnoj Americi koja je obuhvatila Peru, Boliviju, Čile i Argentinu. Od La Boce Buenos Ariesa preko Uskršnjeg Otoka, pustinje Atacame i Machu Picchua sve do Patagonije.

Studio Lapo Lapo (Ilica 50)

Foto: (https://www.facebook.com/artstudiolapolapozg/)

Navratite u pitoreskni studio Lapo Lapo i pogledajte stalni postav renomiranih street art umjetnika iz Hrvatske i regije, za ovu priliku, upotpunjen novim radovima i Art music jam sessionom.

Galerija Greta (Ilica 92)

Foto: (https://www.facebook.com/Striptokok-422504007912589/)

Zavirite u galeriju Greta i zarazite se najpoželjnijom i najzdravijom bakterijom – „Striptokokm“ Davora Schunka, očekuje vas inspirativna izložba strip grafika.

PMS galerija (Tkalčićeva 61)

Foto: (https://www.facebook.com/pmsHandmadeGallery/)

Posjetite izložbu umjetnice Liljane Cvetković Zovkić i otvoreni atelje/performans u sklopu kojeg će umjetnica uživo oslikavati platno i modne dodatke. Također, ako želite,na oslikavanje možete donijeti i svoj omiljeni modni komad.

Galerija AMZ (Pavla Hatza 6)

image6

Foto: (http://www.amz.hr/)

U galeriji Arheološkog muzeja pogledajte postav „Putovima Frankopana: Frankopani u glazbi i gozbi“ koji uključuje izložbu o kulturno-turističkoj ruti „Putovima Frankopana“ i glazbeno-gastronomski program. Zakoračite putevima Frankopana, a proučite i što su jeli i kakvu glazbu su slušali. 🙂

Oznake: