Odosmo i mi u bijeli svijet ali samo virtualno :-)
Potražite nas na novoj međunarodnoj adresi: www.divan.fyi
Sve što tražite od sada je brže, bolje i preglednije!
Pronađite svoje mjesto! Na DiVanu ima mjesta za sve ;-)

Divan.hr

Infopult

Kuul (1)

Gdje potražiti osvježenje u Zagrebu i okolici?

Temperature rastu, a onima koji nisu pobjegli na more nije lako na vrućini gradskog asfalta. Ako ste jedni od njih, ne očajavajte, Zagreb i okolica prepuni su super mjesta na kojima možete potražiti osvježenje i zaklon od vrućeg ljetnog sunca!

Jarun i Bundek

Popularno „zagrebačko more“ Jarun i jezero Bundek prave su ljetne oaze! Plaže, ugodna hladovina, šetnice, sladoledi i sportski sadržaji zvuče kao rezervirani za morsku obalu, ali sve to i puno više čeka vas nadohvat ruke!

bundek

Foto: (http://www.infozagreb.hr)

SRC Šalata

U strogom centru grada čeka vas još jedna idealna ljetna oaza – SRC Šalata! Jedinstvenost njene lokacije i bogata povijest čine ju jednim od atraktivnijih objekata takvog tipa u Hrvatskoj i puno šire! Uhvatite boju, osvježite se ili okušajte u skokovima u vodu na jednoj od skakaona!

šalata

Foto: (http://www.sportskiobjekti.hr)

Bazen Utrina

Novi Zagreb već odavno nije samo spavaonica grada Zagreba, a to pokazuje i bazenski kompleks u kvartu Utrina. U Utrinama se možete okupati u jednom od tri bazena, a čekaju vas i bogati popratni sadržaji poput, teretane, ljetne terase, wellness centra i razni rekreativni programi.

Bazen Utrina (10)

Foto: (http://www.sportskiobjekti.hr)

Bazeni Mladost

Popularna Mladost sagrađena je u vrijeme organizacije Univerzijade 1987. godine, a do danas je među rekreativcima i sportašima zadržala jednaku popularnost. Osvježenje možete potražiti u bazenima, a ten „zaraditi“  na velikom uređenom sunčalištu.

mladost

Foto: (ttps://www.facebook.com/mladostsauna/)

Mrežnica

Samo oko sat vremena vožnje dijeli vas od rijeke Mrežnice i svih blagodati njenih kupališta. Zelenilo, slapići i mir prirode idealan su recept za prvu ljetnu uživanciju i opuštanje!

mrežnica

Foto: (https://hr.wikipedia.org/wiki/Mrežnica_(rijeka))

Terme Tuhelj

Generacije Zagrepčana već desetljećima pohode popularni Tuhelj! Četiri vanjska i četiri unutarnja bazena nude i brojne atrakcije poput vodenih masaža, vodenih tobogana, terapeutskog bazena, bazena s valovima, a tu su i saune, ledena jama, wellness i bar!

tuhelj

Foto: (www.facebook.com/pg/terme.tuhelj)

Aquapark Adamovec

Nadomak Zagreba u pitoresknom prigorskom kraju krije se Aquapark Adamovec! Otkrijte njegove blagodati od kojih izdvajamo rekreacijski bazen, bazen sa slapovima i masažama, divlju rijeku, umjetne otoke i jacuzzi!

adamovec terme

Foto: (www.facebook.com/Aquaparkadamovec)

Oznake: ,