Odosmo i mi u bijeli svijet ali samo virtualno :-)
Potražite nas na novoj međunarodnoj adresi: www.divan.fyi
Sve što tražite od sada je brže, bolje i preglednije!
Pronađite svoje mjesto! Na DiVanu ima mjesta za sve ;-)

Divan.hr

Infopult

plavi-orkestar-2

Rasprodane prve ulaznice za Plavi orkestar, od danas ulaznice po novoj cijeni

Ulaznice od danas kupite po pretprodajnoj cijeni do 31.12.!

Da je povratak Plavog orkestra u Zagreb ono što su brojni obožavatelji s nestrpljenjem čekali dugih sedam godina, potvrđuje i činjenica da je u manje od mjesec dana rasprodan kontingent early bird ulaznica.

Od danas ulaznice za koncert možete kupiti po pretprodajnim cijenama do 31.12. :

Fan Pit /115 kn

Parter / 95 kn

Tribina / 115 kn

VIP / 190 kn

Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme:

Eventim
Dirty Old Shop (Tratinska 18, Zg)
Dallas Records (Paromlinska 49/1, Zg)
Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2)
www.eventim.hr/hr/outlets

Facebook event događaja

Plavi orkestar pratite na: FACEBOOKU i INSTAGRAMU


Više o događaju

Legendarna grupa Plavi orkestar nastupit će 17.2.2018. u Zagrebu u sklopu velike regionalne turneje Everblue!

Glasine su se pokazale istinitima! Najveća koncertna atrakcija na području bivše zajedničke države, grupa Plavi orkestar, na veliko veselje mnogih obožavatelja, ponovo će nastupiti u Zagrebu. U okviru velike regionalne turneje »Everblue«, nakon spektakularnih nastupa u Sarajevu i Beogradu, gdje ih je vidjelo preko 100.000 obožavatelja, objavili su dva nova datuma:
15. veljače 2018. Ljubljana – Arena Stožice
17. veljače 2018. Zagreb – Dom sportova

Zadnji put su »Plavci« na velikom samostalnom koncertu u Zagrebu nastupili prije sedam godina (ožujak 2010.) i publici u Areni osigurali pravi spektakl. Plavi orkestar nije samo bend koji nam već više od tri desetljeća donosi dobru glazbu, nego je pravi fenomen, duboko usidren u glazbenu pop kulturu ovih prostora.
Kroz plodove proteklog rada Plavci i dalje uživaju neupitnu popularnost, a nizom hitova, poput »Od rođendana do rođendana«, »Suada«, »Bolje biti pijan nego star«, »Ako su to samo bile laži«, «Sava tiho teče«, »Goodbye Teens«, »Kaja«, »Odlazim« i mnogih drugih, osigurali su da se fenomen kultne skupine, koja je već doživjela nekoliko glazbenih vrhunaca, nastavi i danas.

Kritičari smatraju da je bend jedan od najvećih kulturnih fenomena osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća, i danas blizak starijim i mlađim generacijama.
Plavci su do sada izdali 8 albuma koji su prodani u ukupnoj nakladi od preko 5 milijuna primjeraka, a svijet su obišli već nekoliko puta uz više od 4500 održanih koncerata.

Oznake: ,