Odosmo i mi u bijeli svijet ali samo virtualno :-)
Potražite nas na novoj međunarodnoj adresi: www.divan.fyi
Sve što tražite od sada je brže, bolje i preglednije!
Pronađite svoje mjesto! Na DiVanu ima mjesta za sve ;-)

Divan.hr

Infopult

wolt dostava hrane online

Stigao Wolt! Naručite hranu putem aplikacije

 

Finska tvrtka Wolt službeno pokreće svoje poslovanje u Zagrebu i korisnicima nudi potpuno novo iskustvo naručivanja hrane putem interneta ili pametnog telefona. Aplikacija spaja korisnike s više od 35 restorana i nudi širok izbor domaćih i internacionalnih jela

Hrvatska postaje 13. Zemlja, a Zagreb 38. grad na Woltu u kojeg kreće s nešto više od 35 restorana. Popis uključuje neke od najpoznatijih restorana i slastičarnica u gradu poput restorana Umami, Cookie Factory, Bikers Food Bar, Pani, Curry Bowl te čak i neki od najpoznatijih lanaca poput Pivnice Medvedgrad. Svu hranu dostavljaju partneri dostavljači u posebnim grijanim torbama te kroz najkvalitetniju uslugu svim korisnicima omogućavaju savršeno iskustvo naručivanja hrane. Wolt se ističe i po iznimno brzoj i kvalitetnoj korisničkoj podršci koja korisnicima uživo odgovara na upite tijekom i nakon dolaska hrane.

Wolt se može koristiti putem internet preglednika ili putem pametnog telefona na platformama iOS ili Android. Registracija je jednostavna, novi korisnik se može prijaviti putem Facebooka ili emaila, te nakon unosa kreditne kartice može birati više od stotinu jela iz restorana diljem grada. Wolt trenutno prihvaća sve kreditne kartice i Visa debitnu karticu.

 wolt dostava hrane

Postupak registracije traje svega nekoliko minuta, a nakon što se dovrši narudžba svaki korisnik može u stvarnom vremenu pratiti razvoj procesa pripreme hrane i isporuke na odredište. Naime, aplikacija prikazuje točno vrijeme dolaska partnera dostavljača i njegovu lokaciju na karti prije i nakon što preuzme narudžbu iz restorana.

Wolt je započeo svoje poslovanje 2015. godine, a korisnici mogu birati između 2,500 restorana u 38 gradova uključujući Zagreb. Tvrtka ima više od 300 zaposlenih u 13 zemalja od Gruzije, Danske, Estonije, Izraela, Latvije, Litve, Norveške, Mađarske, Poljske, Švedske, Češke, Finske i Hrvatske. Wolt se može preuzeti za iOS i Android pametne telefone, a narudžbe je također moguće napraviti i putem internetskog preglednika na adresi www.wolt.com/hr.  Wolt pratite i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.