Odosmo i mi u bijeli svijet ali samo virtualno :-)
Potražite nas na novoj međunarodnoj adresi: www.divan.fyi
Sve što tražite od sada je brže, bolje i preglednije!
Pronađite svoje mjesto! Na DiVanu ima mjesta za sve ;-)

Divan.hr

Infopult

Roppongi Red_Morana_Bing

Tko je bombastična predgrupa Parovu Stelaru?

Već je poznato da će 7. travnja u Domu sportova nastupiti Parov Stelar Band, no kako bi nadolazeći događaj dobio na iskričavosti – dobio je komplementarnu glazbenu nadopunu.

Parov Stelar odabrao je zagrebačko-bečki bend Roppongi Red za predgrupu koja će otvoriti njegov zagrebački koncert u Domu sportova!

Roppongi Red tako će dobiti veliku priliku opravdati svoje ime jer su nazvani po četvrti Tokija poznatoj upravo po ludim zabavama. Okosnicu benda čine Morana Bing (Ms Bing) i producent Daniel Šuljić (Dj Shullio) koji zajedno stvaraju sve pjesme, dok im se na bubnjevima pridružuje Stanislav Kovačić i Matilda Fatur kao prateći vokal. Na sceni energični, divlji, ekscentrični i nadasve zabavni, svojom mješavinom različitih klupskih stilova i Moraninim intrigantnim vokalom zasigurno će zainteresirati sve ljubitelje synth popa i elektronike.

Ako vam se svidio prvi službeni singl Roppongi Reda, sigurni smo da će vam se svidjeti portret kojim smo daaavno najavili ovaj glazbeni potres na glazbenoj sceni Hrvatske!

Oznake: , ,