Odosmo i mi u bijeli svijet ali samo virtualno :-)
Potražite nas na novoj međunarodnoj adresi: www.divan.fyi
Sve što tražite od sada je brže, bolje i preglednije!
Pronađite svoje mjesto! Na DiVanu ima mjesta za sve ;-)

Divan.hr

Infopult

trap mjuza

X klub: Novo odredište za ljubitelje trapa SUTRA otvara svoja vrata

Meedveščak 2, adresa koju ste rado posjećivali potkraj tekuće godine odijeva novo klupsko ruho. Klub Cadillac, poznat kao odredište za plesnjake doživio je zaokret u novom, X smjeru! Od sutra na istoj adresi možete posjećivati X klub. Donosimo detalje koje možete provjeriti već sutra na njegovom otvorenju

Divanila: Emily Ema Sedlar

Stiglo je vrijeme da ponovite riječi nekih od najboljih trap i RnB pjesama, jer ćemo sutra upoznati X klub! Na samom otvorenju, nastupat će jedna od najoriginalnijih hrvatskih trap grupa KUKU$, te ćete  moći ostati na after partyju SAMO KAOS, jedinstvenom trap programu koji je brzo postao popularan na našoj sceni. Za sada znamo da će novi X klub imati zabavne glazbene programe petkom i subotom, a priča se da će se ponovno pokrenuti i program srijedomVoditelj programa Marko Marović optimistično je s nama podijelio novosti i očekivanja u ovoj, ali i nadolazećoj godini.

  1. Koliko Vam je dugo trebalo da preuredite novi X klub? Jeste li odmah znali kako ga urediti i organizirati?

S našim djelovanjem u klubu smo počeli krajem srpnja. Napravili smo nekoliko sitnih korekcija jer je klub već bio u solidnom stanju. Naglasak je na ugodnom i opuštenom ambijentu za komercijalnu i alternativniju publiku, a da pritom nemaju teret kako su na nekom “šminkerskom” mjestu. Iz prve ruke znamo da sam interijer ne mora biti presudni faktor za dobru zabavu.

  1. Što se  planira za ovogodišnji program?

Dogovorene su suradnje i gostovanja raznih urbanih izvođača iz Hrvatske i regije. Pritom ne mislimo samo live nastupe nego i na etablirane klupske programe. Uz to, imamo i svoje rezidencijalne trap, RnB, hip-hop i house programe uz poneku trash večer. Generalno smo otvoreni za suradnju sa svima i spremni saslušati nove ideje. Trenutno su party termini petak i subota, ali krajem mjeseca ćemo pokrenuti i srijedu. Više o programima možete saznati na našim Instagram (@xclubzg) i Facebook stranicama.

  1. Koja su Vaša očekivanja za klub, te hoćete li predstaviti nešto što do sada niste imali u bivšem Cadillacu?

Očekivanja su da vratimo noćni život na jedno od nekad najfrekventnijih mjesta u gradu za to. Cadillac i dalje postoji, zato je i službeni naziv X-Club powered by Cadillac. Jednostavno, postignut je dogovor kako naši programi idu u okviru novog naziva. Vlasnici Cadillaca će i dalje održavati svoje programe koji su prilagođeni drugoj ciljanoj skupini od nas. Tako da u X-u možete očekivati sve ono čega do sad nije bilo u Cadillacu.

  1. Kome će klub biti namijenjen i kakve glazbene programe ćete organizirati?

Namjera je slijediti nove glazbene trendove, ali uvijek održavati i najbolje iz svega što je do sada viđeno na urbanoj klupskoj sceni. Činjenica je da su trenutno trap eventi vrlo traženi te će nam to svakako biti jedan od prioriteta. Time želimo privući novu publiku kojoj je do sad nedostajalo takvih mjesta jer su već pomalo zasićeni s istih nekoliko klubova. Potrudit ćemo se napraviti što kvalitetniji RnB program kako bi svi koji su nekad imali nezaboravne noći u Gjuri2 ponovno mogli pronaći nešto za sebe. Imamo i programe poput Afrobeats partyja koji su novost kod nas dok međunarodno jako dobro prolaze. Naravno, ne smijemo zaboraviti niti house/bass publiku te spremamo i za njih programe s provjerenim imenima. Na kraju, cilj je da svatko ima dobar provod čak i kad nenadano dođe u klub.

  1. Na dan otvorenja nastupat će KUKU$. Koliko se ljudi veseli njihovom gostovanju?

Iako su već godinama dobro dokazani, KUKU$ je i dalje jedna od onih grupa koje rastu iz dana u dan. Također, na svakom njihovom nastupu je uvijek specifična i luda atmosfera koja i one slučajne posjetitelje pretvara u fanove. Zadnji nastup u Zagrebu su imali prije više od pola godine tako da postoji interes za ovaj događaj. Inače smo u stalnoj komunikaciji s publikom preko svih društvenih mreža te za sad dobivamo vrlo pozitivne reakcije. Karte se dobro prodaju tako da požurite po svoj primjerak u Dirty Old Shop ili na entrio.hr kako ne bi ostali uskraćeni za ovo povijesno iskustvo.

Oznake: